17/04/14 ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ

τετΡΑΔΙΟ

      Pin It

Του Δημήτρη Κανελλόπουλου

 

Τον έχασε η ΔΡ, τον κέρδισε η Ευρωβουλή

 

Καταπληκτικές οι επιδόσεις του Παντελή Καψή ως υφυπουργού Δημόσιας Τηλεόρασης και στο θέμα του δημόσιου ραδιοφώνου. Κι εκεί μεγαλούργησε. Εναν ραδιοσταθμό πρόλαβε να (μισο)ολοκληρώσει, την «ΕΔΡ», κι έναν ακόμα δίμηνης διάρκειας, το «Τρίτο Πρόγραμμα». Μέσα σε 11 μήνες κατάφερε να στήσει δύο ραδιόφωνα όλα κι όλα! Δεν μπορεί, είναι ρεκόρ κι αυτό, αλλά από την… ανάποδη. Οχι πως ευθύνονται φυσικά οι άνθρωποι που δουλεύουν εκεί, άλλωστε τα ραδιόφωνα δεν αποτελούσαν ποτέ την κύρια προτεραιότητα των ιθυνόντων της ΔΤ μετά το «μαύρο» στην ΕΡΤ. Μόνο για την τηλεόραση ενδιαφέρονταν. Ο Παντελής Καψής δραπετεύοντας με την Ελιά αφήνει πίσω του ένα… περίπου ραδιόφωνο (την ΕΔΡ) κι άλλο ένα ακόμα, διμηνίτικο (το Τρίτο). Πάνε οι εποχές που η ΕΡΤ διέθετε καμιά 10αριά ραδιόφωνα και μάλιστα, μερικά, πολύ αξιόλογα. Μετά από αυτό θέλει να του πούμε του κ. Καψή πως ήταν επιτυχής η θητεία του στη θέση του υφυπουργού;

 

…………………………………………………………….

 

Προεκλογικό μπόνους

 

Σε κρίσιμο σημείο φαίνεται να βρίσκεται ο «Αθήνα 9.84». Δεν έχει γίνει η ανανέωση των συμβάσεων 70 εργαζομένων στον σταθμό, λόγω της μη έγκρισης της ανανέωσης των συμβάσεών τους από το υπουργείο Εσωτερικών, οι οποίες λήγουν (σφύρα κι έληξε) μεθαύριο Μεγάλο Σάββατο. Εβγαλαν και ψήφισμα οι εργαζόμενοι εκεί, το οποίο υιοθέτησε ομόφωνα το δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Αθηναίων. «Οι συμβασιούχοι εργαζόμενοι του “Αθήνα 9.84”, ζητάμε να ολοκληρωθούν εντός των επόμενων ωρών οι διαδικασίες που αφορούν τη συλλογή υπογραφών υπηρεσιακών παραγόντων και Υπουργών με σκοπό την έκδοση της ΠΥΣ (Πράξης Υπουργικού Συμβουλίου), ώστε έως τις 18 Απριλίου 2014, καταληκτική ημερομηνία για την υπογραφή συμβάσεων έργου στους ΟΤΑ, να μπορέσουμε επιτέλους να συνάψουμε συμβάσεις, για να συνεχιστεί η ομαλή λειτουργία του σταθμού». Για να δούμε, θα κάνει το προεκλογικό δωράκι στον κ.Καμίνη η κυβέρνησή μας;

 

……………………………………………………………

 

Ραδιοφωνικά εν τάχει

 

Απολύσεις ηχοληπτών στα ραδιόφωνα του Γιώργου Πολίτη, τον «Sfera 102.2» και τον λαϊκό «Derti 98.6». Δεν δέχτηκαν μειώσεις μισθών, είδαν την πόρτα της εξόδου. Νέα εργασιακά ήθη.

 

Ειδικό πρόγραμμα για τη Μεγάλη Παρασκευή έχει ετοιμάσει για αύριο το «toradiofono.gr», το καλό αυτό web radio. Συντονιστείτε μέσω internet όπου κι αν βρεθείτε για τις γιορτές.

 

Εναν χρόνο ζωής συμπλήρωσε ένα άλλο καλό διαδικτυακό ραδιόφωνο, το «Join Radio» των Αφροδίτης Σημίτη και Αννας Αναστασίου. Ευχές για μακροημέρευση.

 

www.e-tetradio.gr

 

Scroll to top