25/04/14 ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ

Απόνερα …εντός συνόρων

      Pin It

Ευαγγελάτος, τέλος

 

Του πρότειναν από Δευτέρα να κάνει μία ώρα εκπομπής μόνο, από τις 6 μέχρι τις 7 το απόγευμα. Του Νίκου Ευαγγελάτου, στον Σκάι. Μία πρόταση φτιαγμένη έτσι ώστε η άρνηση να μοιάζει μονόδρομος, να πει «όχι» χωρίς δεύτερη συζήτηση. Αποτέλεσμα; Η παρακάτω ανακοίνωση: «Ο ΣΚΑΪ ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας του με τον δημοσιογράφο Νίκο Ευαγγελάτο. Η διοίκηση του σταθμού τον ευχαριστεί για την άψογη συνεργασία». Ετσι, σήμερα, ο Νίκος Ευαγγελάτος θα παρουσιάσει την τελευταία του εκπομπή στον σταθμό του Φαλήρου, από τη Δευτέρα τη σκυτάλη τής… ενημέρωσης θα παραλάβει ο Σπύρος Μάλλης.

 

Στο Φάληρο, λοιπόν, όπως και αλλού, σε άλλα ΜΜΕ -ειδικά στο Φάληρο όμως- η ενημέρωση μοιάζει σαν να περνάει σε δεύτερο πλάνο. Η πολιτική ενημέρωση τουλάχιστον, κι ας μπαίνουμε σε προεκλογική περίοδο. Ή, μάλλον, ακριβώς γι’ αυτό. Εκλογές έρχονται, κρίσιμες, δεν πρέπει να ληφθούν τα απαραίτητα μέτρα; Σωστά. Το ντουέτο Λυριντζή – Οικονόμου πάντως συνεχίζει να κάνει εκπομπές στον σταθμό και αυτό, παρακαλώ, σημειώστε το. Ποτέ δεν ξέρεις…

 

ΔΗΜ.ΚΑΝ.

 

………………………………………………………………………….

 

24ωρη απεργία σήμερα στην «Ελευθεροτυπία»

 

Τα διοικητικά συμβούλια της ΕΣΗΕΑ και της ΕΠΗΕΑ αποφάσισαν να προχωρήσουν σε 24ωρη απεργία για όλους τους δημοσιογράφους και τους διοικητικούς υπαλλήλους που εργάζονται στις εφημερίδες «Ελευθεροτυπία» και «Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία», καθώς και στην ηλεκτρονική σελίδα «enet.gr» από σήμερα στις 18.00 έως και αύριο την ίδια ώρα. Οπως σημειώνουν σε ανακοίνωσή τους, η απόφαση «ελήφθη λόγω της ασυνέπειας της εργοδοσίας να καταβάλει τις δεδουλευμένες αποδοχές των συναδέλφων μας, μηνών Φεβρουαρίου και Μαρτίου 2014, καθώς και της αθέτησης των συμφωνηθέντων για τους τρεις ανεξόφλητους μήνες του 2013». Και απαιτούν την άμεση καταβολή όλων των δεδουλευμένων οφειλών σε όλους τους εργαζόμενους.

 

………………………………………………………………………….

 

 

Θα ενδιαφερθεί αλήθεια κάποιος υπεύθυνος για τη μετάδοση του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας στο ποδόσφαιρο (αύριο μεταξύ Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ), που για πρώτη φορά θα μεταδοθεί απευθείας μόνο από συνδρομητικό κανάλι;  ΣΩ.ΜΑ

 

………………………………………………………………………….

 

Ενας μακελάρης στον ΣΚΑΪ

 

Το ντοκιμαντέρ του Discovery με τίτλο «Ο μακελάρης της Νορβηγίας» θα μεταδώσει σε πρώτη τηλεοπτική προβολή η τηλεόραση του ΣΚΑΪ μεθαύριο 22.00. Tο ντοκιμαντέρ καταγράφει τα γεγονότα εκείνης της τρομερής ημέρας, που τα πυρά ενός 32χρονου σκόρπισαν τον θάνατο σε 69 ψυχές στο νησί Ουτόγια στη Νορβηγία. Ολα ξεκίνησαν μια καλοκαιρινή μέρα του 2011, και μέσα σε μόλις 90 λεπτά ο 32χρονος Anders Behring Breivik ολοκλήρωσε ένα από τα πιο ειδεχθή εγκλήματα που έχουν σημειωθεί τις τελευταίες δεκαετίες στην Ευρώπη. Τρομοκράτης, παράφρων ή και τα δύο; Ισως η απάντηση να κρύβεται κάπου ανάμεσα στις μαρτυρίες των επιζώντων και των ανθρώπων που του μίλησαν λίγο πριν πιέσει τη σκανδάλη και τις απόψεις των ειδικών που μελέτησαν την υπόθεσή του.

 

Scroll to top