paopaok1

26/04/14 ONLINE ΕΚΔΟΣΗ

SPORT

Με χατ-τρικ Μπέργκ, κυπελλούχος Ελλάδος ο ΠΑΟ

Η ομάδα της Αθήνας κατέκτησε τη διοργάνωση για 18η φορά στην ιστορία κερδίζοντας με το εμφατικό 4-1 τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ. Μεγάλο πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ο Σουηδός επιθετικός των «πρασίνων» που βρήκε τρεις φορές το δρόμο προς τα δίχτυα.
      Pin It

Ευκολότερα από το αναμενόμενο, ο Παναθηναϊκός επικράτησε του ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ με 4-1 και κατέκτησε το κύπελλο Ελλάδος. Οι «πράσινοι» προηγήθηκαν με 1-0 χάρη σε τέρμα του Μπεργκ στο 15′. Μέχρι το 25′ το «τριφύλλι» πατούσε καλύτερα στο γήπεδο. Στη συνέχεια ο ΠΑΟΚ ανέλαβε τα ηνία, έχασε δύο μεγάλες ευκαιρίες για να ισοφαρίσει, φθάνοντας πολύ κοντά και έχοντας δοκάρι με τον Σαλπιγγίδη.

paopaok

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός μπήκε δυνατά στο ματς και με γκολ του Μπεργκ (52′) έκανε το 2-0. Δυο λεπτά αργότερα, ο Καρέλης με κεφαλιά, ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-0.

Στο 70′ ο ΠΑΟΚ μείωσε σε 3-1 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Βούκιτς. Με χατ-τρικ του Μπέργκ, στο 88′, γράφτηκε το τελικό 4-1.

Μικρής έκτασης επεισόδια

paopaok2

Mικροεπεισόδια σημειώθηκαν στο ΟΑΚΑ, λίγο πριν την έναρξη του τελικού μεταξύ των οπαδών των δύο ομάδων με ανταλλαγή φωτοβολίδων. Ένταση υπήρξε και ανάμεσα στους οπαδούς του Παναθηναϊκού και τις δυνάμεις των ΜΑΤ, με τους «πράσινους» να εκτοξεύουν φωτοβολίδες στις διμοιρίες που βρίσκονταν στο ΟΑΚΑ.

Συλλήψεις

Σε 51 συλλήψεις οπαδών του ΠΑΟΚ και του Παναθηναϊκού για διάφορα αδικήματα προχώρησε η αστυνομία, από τον περιβάλλοντα χώρο του ΟΑΚΑ και διάφορα σημεία της Αθήνας. Συνολικά έγιναν 119 προσαγωγές.

 

efsyn.gr

Scroll to top