28/04/14 ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ

EXTRA FULL Αμυνα

      Pin It

Του Λάκη Μπέλλου

 

Ντροπή! Δεν έγιναν επεισόδια!

 

Ηταν ο χειρότερος τελικός από πλευράς επεισοδίων. Δεν έγινε τίποτα σε σχέση με αυτά τα φοβερά και τρομερά που περίμεναν όλοι να δουν. Αυτό έκανε φοβερή ζημιά στα ΜΜΕ. Εδώ, στην «Εφημερίδα των Συντακτών» είχαμε κρατήσει τέσσερις ολόκληρες σελίδες για επεισόδια και δεν είχαμε μετά πώς να τις γεμίσουμε. Γι’ αυτό και καλέσαμε τον Βασίλη Βέργη να γράψει εκτάκτως, γιατί δεν κλείναμε με τίποτα την ύλη.

 

Στο ημίχρονο, οι εκπρόσωποι των ΜΜΕ ρωτούσαν τους θεατές γιατί δεν γίνονται εκτεταμένα επεισόδια.

 

Είναι χαρακτηριστικό του κλίματος ότι, έξω από το ΟΑΚΑ, οπαδός του ΠΑΟΚ μοιράστηκε την μπουγάτσα του με οπαδό του Παναθηναϊκού.

 

Στις θύρες του Ολυμπιακού Σταδίου ο έλεγχος ήταν υπέρ το δέον σχολαστικός και δεν άφησαν να μπουν μέσα οπαδοί του ΠΑΟΚ που είχαν τεράστια τσουρέκια Τερκενλή, με το φόβο μην τα ρίξουν στον αγωνιστικό χώρο. Τα μόνα επεισόδια που έγιναν ήταν το Σάββατο το πρωί στο «Ντα Κάπο» στο Κολωνάκι, όταν οπαδοί του ΠΑΟΚ ζήτησαν φραπέ και μπουγάτσες, τους αντιλήφθηκαν και έγινε ο χαμός.

 

Μαύρη σελίδα αποτελεί ότι δεν ασχολήθηκε κανένας με τον διαιτητή Κάκο.

 

Στίγμα αποτελεί επίσης ότι και οι δύο ομάδες έπαιξαν καλή μπάλα και είδαμε ένα χορταστικό ματς με 5 γκολ. Η στήλη έπιασε το στοίχημα στο σαββατιάτικο φύλλο ότι το ματς θα έρθει καρφί 0-0, γιατί θα είναι φιλικό το κλίμα μεταξύ των δύο ομάδων, λόγω Ολυμπιακού.

 

Βέβαια, έπεσε έξω 5 γκολ, αλλά έπαιξε στο ασιατικό στοίχημα ότι «δεν θα γίνουν επεισόδια», που έδινε απόδοση 2.500 και όσοι ακολούθησαν έγιναν ζάπλουτοι.

 

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

 

Χρ. Ζαμπούνης: Λάθος που οι παίκτες δεν κρατούσαν χαρτοπετσέτα με τη σαμπάνια

 

Εκπληξη προκάλεσε σε όλους τους τηλεθεατές ότι στο στούντιο του ΟΤΕ τιβί ήταν καλεσμένος ο Χρήστος Ζαμπούνης, διάσημος για τις συμβουλές του για το σαβουάρ βιβρ, σε χώρους πέραν του γηπέδου όμως.

 

Καλεσμένοι επίσης του Γ. Θαναηλάκη ήταν ο ηθοποιός Αιμίλιος Χειλάκης και ο τραγουδιστής Γιώργος Λιανός, με αποτέλεσμα να αναρωτιόμαστε αν βλέπαμε εκπομπή των Σκορδολιαγκαίων.

 

Η Πάολα βγήκε στην εκπομπή μετά τα μεσάνυχτα.

 

Ο Χρήστος Ζαμπούνης ρωτήθηκε από τη «Φουλ Αμυνα» πώς είδε τον τελικό και απάντησε με μεγάλη ευγένεια:

 

«Το ματς ήταν η αποθέωση του σαβουάρ βιβρ, καθώς οι αντίπαλοι παίκτες έδιναν ο ένας την μπάλα στον άλλο. Ο Αναστασίου έδειξε ότι ξέρει από καλούς ποδοσφαιρικούς τρόπους, γιατί μετά τα 3 γκολ που έβαλε ο Μπεργκ, τον αντικατέστησε για να μη βάλει κι άλλο και διασύρει τον αντίπαλο. Στο ημίχρονο, λόγω της διαφαινόμενης νίκης του ΠΑΟ, κλήθηκα από τον κ. Αλαφούζο στα αποδυτήρια και διάβασα ένα προσπέκτους για το πώς σηκώνουν μια κούπα, γιατί είχαν ξεχάσει όλοι τόσα χρόνια πώς γίνεται. Μεγάλο λάθος, όμως, ότι στη λήξη στα αποδυτήρια οι παίκτες έπιναν σαμπάνια χωρίς να κρατούν στα χέρια τους χαρτοπετσέτα».

 

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

 

Κατασχέθηκε μικροποσότητα μπουγάτσας

 

Τόσος λόγος γίνεται για το περίφημο τεράστιο πανό «Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ», που είχαν κρεμάσει οι οπαδοί του ΠΑΟΚ.

 

Αυτό έκανε την ΕΛ.ΑΣ. άνω-κάτω, γιατί δεν καταλάβαιναν τι εννοούσε. Γι’ αυτό στις θύρες του ΟΑΚΑ γινόταν αυστηρότατος έλεγχος και κατασχέθηκε μικροποσότητα μπουγάτσας, που ήταν γεμάτη άσπρη σκόνη, που την πέρασαν για κοκαΐνη, αλλά απλώς ήταν άχνη για την μπουγάτσα.

 

Αλλοι συνέδεσαν το πανό με την απουσία του φουνταριστού Κλάους Αθανασιάδη, αντί του χασισογκόλη, όπως αποδείχτηκε, Σαλπιγγίδη.

 

Στο τέλος, οι άνθρωποι της ΕΛ.ΑΣ. ήθελαν να συλλάβουν με εντολή Δένδια όλη την ομάδα του Παναθηναϊκού για κατοχή και διακίνηση της μπάλας και στα 90 λεπτά του αγώνα.

 

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

 

 Ερωτευμένοι τρελά Αλαφούζος – Σαββίδης!

 

Η βόλτα Γιάννη Αλαφούζου – Ιβάν Σαββίδη στο ΟΑΚΑ έδειξε πόσο ερωτευμένοι είναι. Και είναι ανώτερη η βόλτα από τον ιστορικό περίπατο Σαμαρά – Μέρκελ.

 

Εδώ δεν είχαμε μόνο βόλτα, αλλά και αγκαλιές μπροστά στους εμβρόντητους οπαδούς των δύο ομάδων που έγιναν μάρτυρες του πιο μεγάλου ποδοσφαιρικού έρωτα όλων των εποχών.

 

Οι δύο πρόεδροι έδειξαν την αγάπη τους και σε όλους τους Ελληνες, αφού έκαναν και κοινές δηλώσεις στις κάμερες, αγκαλιασμένοι βέβαια.

 

Δήλωσαν ότι τους ενώνει η σφοδρή αγάπη και των δύο για τον Βαγγέλη Μαρινάκη, και έχουν δώσει όρκους αιώνιας πίστης σε αυτό τον έρωτα.

 

Είναι χαρακτηριστικό ότι αγκαλιάζονταν παθιασμένα και φιλιoύνταν σε κάθε γκολ, ανεξάρτητα ποια ομάδα το έβαζε, και μετά φώναζαν μαζί «Γαμιέται ο Θρύλος και ο Πειραιάς» και «Ετσι γαμάει η Τούμπα και η Λεωφόρος».

 

Οι δύο πρόεδροι έδειξαν ταυτόχρονα και μαθήματα πολιτικού πολιτισμού, όπου στο εξωτερικό μεν κάθονται μαζί οι αντίπαλοι πρόεδροι, αλλά δεν έχει αναφερθεί ακόμα βόλτα και αγκαλιά μεταξύ τους,

 

Το επόμενο ραντεβού κλείστηκε για τη Θεσσαλονίκη στα πλέι οφ, όπου θα κάνουν βόλτα και δηλώσεις αγκαλιά στη σκιά του Λευκού Πύργου, δημιουργώντας το πιο ρομαντικό ποδοσφαιρικό στιγμιότυπο όλων των εποχών, με τίτλο «Γιάννης και Ιβάν».

 

Scroll to top