28/04/14 ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ

Απόνερα …εντός συνόρων

      Pin It

«Σκάι 100,3» σε καθοδική πορεία

 

H είδηση δεν είναι η πρώτη θέση του Real FM στις τελευταίες μηνιαίες ακροαματικότητες των αθηναϊκών ραδιοσταθμών, ούτε καν η κατοχυρωμένη πια δεύτερη θέση του «Μελωδία 99,2». Η είδηση έχει να κάνει με τον «Σκάι 100,3» και τη μεγάλη πτώση του. Για πρώτη φορά ο ραδιοσταθμός του Φαλήρου βρίσκεται στο Νο 5 (όταν πριν από δύο χρόνια ήταν στην κορυφή) και με τόσο χαμηλά ποσοστά. Κάτι σάπιο υπάρχει στο βασίλειο της Δανιμαρκίας.

 

1. Real 97,8 13,9%

2. Μελωδία 99,2 11,1%

3. DeeJay 95,2 9,4%

4. Δίεση 101,3 9,0%

5. ΣΚΑΪ 100,3 8,7%

6. Ρυθμός 94,9 8,4%

7. Sfera 102,2 8,4%

8. Red 96,3 7,9%

9. Easy 97,2 7,5%

10. Kiss 92,9 7,5%

 

………………………………………..

 

Πρεμιέρες στον ΣΚΑΪ

 

Αλλες δύο σειρές κάνουν πρεμιέρα αυτή την εβδομάδα στον ΣΚΑΪ. Απόψε θα ανοίξει η αυλαία του δεύτερου κύκλου της σειράς «Βοργίες» (23.15), με πρωταγωνιστή τον Τζέρεμι Αϊρονς στον ρόλο του Ροντρίγκο Βοργία, του πανούργου, παρεμβατικού πατριάρχη της οικογένειας Boργία, που χτίζει μια αυτοκρατορία βασισμένη στη διαφθορά της καθολικής εκκλησίας. Αύριο, ξεκινάει και ο έκτος κύκλος «Dexter» (01.15). Πρόκειται για τη βραβευμένη με δύο ΕΜΜΥ σειρά, με τον Ντέξτερ να εργάζεται στο εγκληματολογικό τμήμα της αστυνομίας του Μαϊάμι. Η ζωή του φαίνεται να είναι πολύ τακτική και ήρεμη, αλλά στην πραγματικότητα κρύβει ένα πολύ σκοτεινό μυστικό…

 

………………………………………..

 

?  Ποιος γόνος… παλαιού μεσαίου στελέχους της ΕΡΤ λύνει και δένει τελευταίως και στη Δημόσια Τηλεόραση, απειλεί και παρεμβαίνει όχι μόνο στον τομέα των ειδήσεων, αλλά και σ' εκείνον των εκπομπών, αλλάζοντας μάλιστα μέχρι και καλεσμένους; Λέγεται μάλιστα ότι διατείνεται πως εκφράζει τη γραμμή του Μαξίμου, αλλά θα «επιβιώσει» και σε ενδεχόμενη κυβερνητική αλλαγή. Μήπως στηρίζεται σε… εκλεκτικές συγγένειες;   ΣΩ.ΜΑ

 

……………………………………….

 

«Τρεις» στο Action24

 

Από σήμερα και κάθε Δευτέρα, στις 22.00, το Action24 αποκτά πολιτική εκπομπή με τίτλο «Εκλογές 2014». Την εβδομαδιαία εκπομπή θα παρουσιάζουν ο Γιώργος Κουβαράς, ο Γιάννης Πολίτης και η Πηνελόπη Γαβρά.

 

…………………………………………..

 

Λίστες στην «Ανατροπή»

 

Με τις στρατηγικές των κομμάτων στις επικείμενες εκλογές ασχολείται απόψε, στην «Ανατροπή» του (MEGA, 23.30), ο Γιάννης Πρετεντέρης. Καλεσμένοι της εκπομπής είναι ο υπουργός Υγείας, Αδωνις Γεωργιάδης, ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων και υποψήφιος για την περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Τέρενς Κουίκ, ο ανεξάρτητος βουλευτής Πέτρος Τατσόπουλος, η υποψήφια ευρωβουλευτής με την «Ελιά», Αφροδίτη Αλ Σάλεχ, ο εκπρόσωπος Τύπου της Δημοκρατικής Αριστεράς, Χρήστος Μαχαίρας, ο υποψήφιος ευρωβουλευτής με την «Ενωση για την Πατρίδα και τον Λαό», Παναγιώτης Ψωμιάδης, ο υποψήφιος ευρωβουλευτής με «Το Ποτάμι», Δημήτρης Κουρέτας, και η Δέσποινα Κουτσούμπα, υποψήφια για την περιφέρεια Αττικής με το υποστηριζόμενο από την ΑΝΤΑΡΣΥΑ σχήμα «Αντικαπιταλιστική Ανατροπή».

 

Scroll to top