savvidis

01/05/14 ONLINE ΕΚΔΟΣΗ

SPORT

Ιβάν Σαββίδης κατά πάντων

Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ δήλωσε ότι, αν δεν λυθεί το θέμα των χρεών, θα ρίξει τον ΠΑΟΚ στη Γ' Εθνική, χαρακτήρισε σκληρή την τιμωρία της ομάδας για τα επεισόδια στον τελικό Κυπέλλου, άφησε αιχμές για τη στάση του μεγάρου Μαξίμου, ενώ αποκάλυψε ότι θα ζητήσει να συμμετέχουν στο νέο συμβούλιο δύο άτομα από τους οργανωμένους οπαδούς.
      Pin It

Ο Ιβάν Σαββίδης μίλησε για όλους και για όλα, επιτέθηκε στην Πολιτεία και την ΕΠΟ και τόνισε ότι δεν υπάρχει άλλο ενδεχόμενο από το να γίνει ο ΠΑΟΚ μεγάλη ομάδα. Ακολουθούν χαρακτηριστικά αποσπάσματα από τις δηλώσεις του:

«Εγώ είμαι ΠΑΟΚ»
«Θέλουμε να γίνουμε μεγάλη ομάδα. Με εμένα δεν υπάρχει άλλο ενδεχόμενο πέρα από αυτό. Εγώ είμαι στον ΠΑΟΚ και γινόμαστε μεγάλη ομάδα, αλλιώς δεν υπάρχει λόγος να χάνουμε την υγεία μας και το χρόνο μας.»

Τα χρέη και η στάση του Μαξίμου
«Έχω μια αρκετά σκληρή συζήτηση με το Μαξίμου. Αν θέλετε λεφτά πάρτε τα, αν δεν θέλετε μην τα παίρνετε. Αν δεν πάρουν τα λεφτά από εμάς, πάμε στην τρίτη κατηγορία και ξεκινάμε από το μηδέν για να χτίσουμε μια ομάδα με τις βάσεις της, με το καλύτερο γήπεδο, με τα κέντρα αποκατάστασης. Μια ομάδα που θα παίζει με τις καλύτερες ομάδες. Αυτά τα λεφτά, που δεν θέλουν να τα πάρουν, ας τα επενδύσουμε στην ανακαίνιση της Τούμπας. Μετανιώνω που έχασα δύο χρόνια και 32 εκατομμύρια ευρώ. Από αυτά, τα 22 εκατομμύρια ήταν χρέη προς το Δημόσιο».

Η έκταση στη Θέρμη
«Θα περιμένω άλλες δύο – τρεις μέρες και αν δεν γίνει κάτι, θα αρνηθώ την έκταση στη Θέρμη και θα ζητήσω από τους φίλους του ΠΑΟΚ να μην ψηφίσουν στις εκλογές ανθρώπους που δεν μπορούν να λύσουν προβλήματα επί δύο χρόνια.»

Η τιμωρία από την ΕΠΟ
«Δεν έχω ακούσει κάτι, από εσάς το μαθαίνω. Μείον τρεις βαθμούς από πού; Αν αφορά τα πλέι οφ, τότε η αντίδρασή μου θα είναι πολύ σκληρή. Αν δεν μπορούμε να συμπεριφερόμαστε σωστά, τότε θα πληρώνουμε πρόστιμα και αγωνιζόμαστε κεκλεισμένων των θυρών. Αν μας αφαιρέσουν τρεις βαθμούς, όμως, τότε πρέπει να κάνουμε την έρευνά μας και να δούμε ποιοι ήταν οι υπεύθυνοι γι αυτό».

Οργανωμένοι οπαδοί στο Δ.Σ.
«Το διοικητικό συμβούλιο, που δεΝ δουλεύει σωστά, πρέπει να λυθεί. Θα ζητήσω να συμμετέχουν στο νέο συμβούλιο δύο άτομα από τους οργανωμένους οπαδούς.»

Αντικατάσταση προπονητή
«Θα ήταν παράλογο να συζητάμε σήμερα για προπονητή, αφού έχουμε προπονητή. Το θέμα είναι ότι στον τελικό έγιναν λάθη από εμένα, από τον προπονητή, από όλη την οικογένεια του ΠΑΟΚ, επειδή εμείς πιστεύαμε ότι ο κύριος στόχος μας ήταν να περάσουμε τον Ολυμπιακό. Δεν είναι σωστό να λέμε ότι φταίει ο προπονητής και πρέπει να τον διώξουμε.»

Τα παιδιά του και ο ΠΑΟΚ
«Δεν είναι ανάγκη να είσαι πρόεδρος για να διοικείς. Εγώ πάντα λέω ότι είμαι ένας από τους πιο φτωχούς ανθρώπους, επειδή δεν μου ανήκει τίποτα. Όλα ανήκουν στα παιδιά και στη γυναίκα μου. Και ο ΠΑΟΚ επίσης ανήκει στα παιδιά μου 50-50. Μου αρέσει που είναι ενεργοί και συμμετέχουν στα κοινά του ΠΑΟΚ, πιστεύω ότι από του χρόνου στο Λονδίνο θα κάνουν μαθήματα αθλητικού μάνατζμεντ. Θα προσπαθήσω να έρθω σε συμφωνία με τις μεγαλύτερες ομάδες για να εκπαιδευτούν. Θέλω ένας από τους γιους μου να δέσει τη ζωή του με τον ΠΑΟΚ. Εγώ θέλω να ζήσω πολλά χρόνια και να πεθάνω με αυτή τη φανέλα.»

 

Σχετικό θέμα: Αφαίρεση βαθμών από τον ΠΑΟΚ


efsyn.gr

Scroll to top