02/05/14 ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ

τετΡΑΔΙΟ

      Pin It

Σύντομα θα ξεκινήσει και το «Θρύλος FM», κοινής ιδιοκτησίας Γιάννη Κουρτάκη και Βαγγέλη Μαρινάκη. Το πρώτο οπαδικό ραδιόφωνο στην Αττική.

 

Του Δημήτρη Κανελλόπουλου

www.e-tetradio.gr

 

«Παραπολιτικά 90.1» προς τα δεξιά

 

Τάκης Μπαλτάκος, Αδωνις Γεωργιάδης, Γιώργος Καρατζαφέρης, Θάνος Πλεύρης και Μάκης Βορίδης. Οχι, δεν είναι ο κατάλογος των ομιλητών από συνέδριο της ελληνικής ακροδεξιάς σε κεντρικό ξενοδοχείο των Αθηνών, οι καλεσμένοι των δύο πρώτων ημερών του «Παραπολιτικά 90.1» είναι. Του καινούργιου ραδιοφώνου του Γιάννη Κουρτάκη, εκδότη της ομώνυμης εφημερίδας. Να ξέρουμε, προφανώς, από την αρχή με τι έχουμε να κάνουμε, μην τύχει και μπερδευτούμε. Ο σταθμός βγαίνει στην ιστορική συχνότητα του «902 Αριστερά Στα FM», αλλά αυτό δεν σημαίνει και τίποτε, δεν ψάχνουμε για συμβολισμούς πλέον στα FM. «Πράγματι αγοράσαμε τη ραδιοφωνική συχνότητα του 902 όπως προβλέπεται από τον νόμο, έχοντας καταθέσει όλα τα απαιτούμενα έγγραφα», λέει στο «τετΡΑΔΙΟ» ο ίδιος ο Γιάννης Κουρτάκης. «Η εξαγορά του σταθμού είναι μια διαδικασία που έχει ολοκληρωθεί, το στοίχημα από εδώ και πέρα είναι να αγκαλιάσει ο κόσμος τη νέα προσπάθεια που κάνουμε». Και συνεχίζει: «Ξέρετε, σε μια περίοδο που τα ΜΜΕ βρίσκονται σε βαθιά κρίση, κάθε νέο εγχείρημα είναι καλό. Τα “Παραπολιτικά” ούτε έχουν, ούτε σκοπεύουν να αποκτήσουν εχθρούς. Το μόνο που θέλουμε είναι να κερδίσουμε το κοινό και να δημιουργηθούν νέες θέσεις εργασίας».

 

Το στίγμα του είναι φιλομνημονιακό, ο γειτονικός «Σκάι 100.3» απέκτησε ξαφνικά ισχυρό αντίπαλο, και δη στην έδρα του, τον Πειραιά. Ιδού και το πρωινό του πρόγραμμα:

 

● 5.00–7.00 Γιάννης Βούλγαρης

 

● 7.00–8.00 Mikeius / Jeremy / Κώστας Μαλλιάτσης

 

● 8.00–10.00 Μηνάς Τσαμόπουλος / Γιώργος Θαναηλάκης

 

● 10.00–11.00 Γιάννης Κουρτάκης / Παναγιώτης Τζένος

 

● 11.00–12.00 Παναγιώτης Λιάκος

 

● 12.00–13.00 Γιώργος Κουβαράς / Βασίλης Ταλαμάγκας

 

● 13.00–14.00 Βαγγέλης Περρής

 

● 14.00–15.00 Magazino (Λίζα Δουκακάρου / Ανδριάνα Ζαρακέλλη)

 

…………………………………………………………………………………………………

 

Με εθελοντισμό το web radio του ΚΚΕ

 

Η συχνότητα των «902» ως γνωστόν ανήκε στο ΚΚΕ. Το κόμμα του λαού, όμως, αποφάσισε να την πουλήσει χωρίς ακόμα να μάθουμε σε ποιον. Σε μια off shore εταιρεία. Μήνες τώρα ψάχνουμε να βρούμε ποιος κρύβεται από πίσω, ποιος είναι ο αγοραστής (του τηλεοπτικού «902», που έγινε «Ε TV»), αλλά ακόμα και το ΚΚΕ ποιείται την νήσσαν. Ακρα του τάφου σιωπή. Το κόμμα, πάντως, έφτιαξε ένα web radio μέσα στο site του 902.gr με εθελοντική εργασία των μελών του κόμματος. Πού να τρέχουν να πληρώνουν τώρα, άλλωστε ο εθελοντισμός αποτελεί ύψιστη αξία. Οπως η αποταμίευση.

 

*Σύντομα θα ξεκινήσει και το «Θρύλος FM», κοινής ιδιοκτησίας Γιάννη Κουρτάκη και Βαγγέλη Μαρινάκη. Το πρώτο οπαδικό ραδιόφωνο στην Αττική.

 

 

 

Scroll to top