poster

05/05/14 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Εβδομάδα Εικαστικής & Γαστρονομικής Τέχνης

Από 5 – 11 Μαΐου 2014 διωργανώνεται η 1η Συνάντηση της Εικαστικής με τη Γαστρονομική Τέχνη από το Ίδρυμα Θεοχαράκη, τη Λέσχη Αρχιμαγείρων Eλλάδας και την εταιρεία Yoleni’s .
      Pin It

Το Ίδρυμα Θεοχαράκη, η Λέσχη Αρχιμαγείρων Eλλάδας και η εταιρεία Yoleni’s LTD διοργανώνουν από κοινού, την εβδομάδα 5-11 Μαΐου 2014, την 1η Συνάντηση της Εικαστικής με τη Γαστρονομική Τέχνη.

Οι Executive Chef της Λέσχης Αρχιμαγείρων -στο πλαίσιο του GReat Kouzina- προμηθεύονται προϊόντα Ελλήνων παραγωγών από το ηλεκτρονικό delicatessen www.yolenis.com και παρουσιάζουν μεσογειακές συνταγές από επτά περιφέρειες/κουζίνες της Ελλάδας: Αιγαίου, Κρήτης, Επτανήσων, Πελοποννήσου, Μακεδονίας & Θράκης, Ηπείρου, Θεσσαλίας & Στερεάς Ελλάδας.

Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία, καθημερινά 13.00. – 15.00. στο Café Merlin με θέα στον Εθνικό Κήπο, στον πρώτο όροφο του Ιδρύματος, να απολαύσουν μοναδικά και πρωτότυπα πιάτα με συνταγές και προϊόντα που χαρακτηρίζουν την κάθε τοπική κουζίνα.

Mια ξεχωριστή εβδομάδα γεύσεων με σκοπό την προώθηση της αυθεντικής Ελληνικής κουζίνας, των Ελληνικών προϊόντων και μία ιδιαίτερη συνάντηση της Τέχνης με την Υψηλή καλλιτεχνική γαστρονομία με παρουσίαση εκθεμάτων από καραμέλα, ζάχαρη, βούτυρο, λαχανικά και σοκολάτα που θυμίζουν έργα τέχνης.

Scroll to top