tsoe

06/05/14 ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ

«The Sound Of Everything»: Η εκλεκτική ελληνική δισκογραφική εταιρία

Γνωρίστε έξι νέους καλλιτέχνες της ελληνικής ανεξάρτητης δισκογραφικής εταιρίας «The Sound Of Everything».
      Pin It

Του Δημήτρη Κανελλόπουλου

 

Στην έντυπη έκδοση της εφημερίδας μας, την Τετάρτη, μπορείτε να διαβάσετε μία παρουσίαση που κάνουμε στην ελληνική, ανεξάρτητη, δισκογραφική εταιρία «The Sound Of Everything». Και μαζί διαβάστε και μία συνέντευξη του ιδιοκτήτη της, Γιάννη Ηλιόπουλου. Ευκαιρία εδώ λοιπόν, στο efsyn.gr, να «γνωρίσουμε» έξι καλούς καλλιτέχνες της εταιρίας. Και να ακούσουμε από ένα τραγούδι τους.

 

DUSK – THE DEBUT OF CROSSING THE LINES

H δημοφιλής singer/songwriter μετά την μεγάλη ραδιοφωνική επιτυχία του What are the Chances παρουσιάζει το ντεμπούτο album της και αποδεικνύει ότι η επιτυχία του single της δεν ήταν τυχαία!

 

ECHO TRAIN – ECHO TRAIN EP

Οι Echo Train είναι μία folk rock μπάντα που δημιουργήθηκε τον Ιούνιο του 2013 από δύο πολύ αγαπητούς και αναγνωρισμένους καλλιτέχνες, τον Greggy K και REN (a.k.a. Irini Duka). Η ονομασία τους «Echo Train» προέκυψε από τους ήχους των τρένων που άκουγαν οι REN και Greggy, κατά την διάρκεια των ηχογραφήσεων των τραγουδιών τους, σε ένα παλιό σπίτι, κοντά στον σιδηροδρομικό σταθμό. Το ντεμπούτο EP τους, είναι εμπνευσμένο από τον ρομαντισμό και τις ψυχεδελικές μελωδίες των sixties.

 

BLANKCANVAS – TEN TALES OF ORDINARY MADNESS

BlankCanvas ονομάζεται το προσωπικό πρότζεκτ του Άγγελου Αϊβάζη (Brainwash Squad, His Majesty the King of Spain, The Jaguar Bombs). Ο δίσκος αποτελείται από δέκα κομμάτια υπό την κοινή αισθητική του δυτικόφερτου φολκ στο καθένα από τα οποία πρωταγωνιστεί και ένα διαφορετικό παραδοσιακό όργανο του ιδιώματος.

 

CARTE POSTALE – CARTE POSTALE

Οι Carte Postale ξεκίνησαν στην Πάτρα ως self project του undo_an αλλά εξελίχθηκαν σε μία πολυμελή μπάντα ταλαντούχων μουσικών. Η σύνθεση των κομματιών βασίζεται σε μουσικά και παιδικά όργανα όπως melodica, toy piano, concertina κ.α, δημιουργώντας έτσι ευχάριστες και νοσταλγικές μελωδίες εμπλουτισμένες με βαλς ρυθμούς και κινηματογραφικά μοτίβα δημιουργώντας αυτό που οι ίδιοι θέλουν να αποκαλούν ρετρό pop!

 

RSN & ESTERINA – WE GOT MUSIC

O RSN και η Esterina μετά από πολυετή και έντονη παρουσία στην εγχώρια hip hop και soul σκηνή συναποφάσισαν τη δημιουργία του project «Rsn & Esterina» και κέρδισαν τα εναλλακτικά μουσικά ραδιόφωνα με το radio hit Falling Down και τα υπόλοιπα «μαύρα» διαμάντια του δίσκου τους!

 

THE MIGHTY N – SONGS FOR THE X GENERATION

Το «THE MIGHTY N» είναι το ψευδώνυμο που χρησιμοποιεί η Νατάσα Τσίρου για να μπερδεύει τον… εαυτό της και τον υπόλοιπο κόσμο. Όπως «μπέρδεψε» και τις κλασσικές σπουδές μουσικής που έκανε, με τον αντιφατικό –ως προς αυτές- ήχο των Soundgarden, Nirvana, Tool και Jeff Buckley. Κι έτσι φτάσαμε στο «Songs for the X generation», έναν γνήσιο rock δίσκο με τη συμμετοχή κορυφαίων rock μουσικών.

 

efsyn.gr

Scroll to top