09/05/14 ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ

Απόνερα…εντός συνόρων

      Pin It

Εκλογές με Στάη στον ALPHA

 

Tελικά η Ελλη Στάη δεν θα λείψει από τη μικρή οθόνη και από αυτές τις εκλογικές αναμετρήσεις. Η γνωστή δημοσιογράφος και διευθύντρια του site ΤHE TOC συμφώνησε με τον ALPHA και θα είναι η βασική σχολιάστρια στα εκλογικά πάνελ του τηλεοπτικού σταθμού της Κάντζας στις 18 και στις 25 Μαΐου. Ο εκλογικός μαραθώνιος θα ξεκινήσει στις 18.00 με απευθείας συνδέσεις με τα εκλογικά στρατηγεία σε Ελλάδα και Ευρώπη, τους πρωταγωνιστές της βραδιάς, τα κομματικά επιτελεία και τους υποψηφίους. Στις 19.00, ο διευθύνων σύμβουλος της MΑRC, Θωμάς Γεράκης, θα ανακοινώσει το exit poll. Τον συντονισμό θα έχει ο Αντώνης Σρόιτερ, τον σχολιασμό και την ανάλυση η Ελλη Στάη ενώ στο στούντιο του καναλιού θα βρίσκονται στελέχη των κομμάτων, αναλυτές, δημοσιογράφοι, εκπρόσωποι της κοινωνίας καθώς και προσωπικότητες από τον χώρο των Γραμμάτων και των Τεχνών.

 

……………………………………

 

Πρεμιέρες επί τέσσερα

 

Αυτό το Σαββατοκύριακο επέλεξαν τα στελέχη της ΝΕΡΙΤ για να ρίξουν στη μάχη της τηλεθέασης τέσσερις νέες εκπομπές. Η αρχή γίνεται αύριο στις 09.00 το πρωί με το «Εμείς και ο μπλε πλανήτης». Πρόκειται για παραγωγή ειδικά σχεδιασμένη για παιδιά ηλικίας από 7 έως 11 ετών, «αλλά και για κάθε τηλεθεατή που έχει… καρδιά παιδιού», όπως σημειώνουν οι συντελεστές της. Η καλλιτεχνική επιμέλεια, η ιδέα και το σενάριο ανήκουν στην Ντίνα Κάσσου, έρευνα και αρχισυνταξία κάνει η Κατερίνα Κανέλλη, η σκηνοθεσία είναι του Μιχάλη Ρουμπή, διευθυντής παραγωγής είναι ο Δημήτρης Αποστολίδης και η παραγωγή είναι της Frog on the road ΑΕ. Την ίδια μέρα πρεμιέρα κάνει και η εκπομπή «Ελλήνων Δρώμενα» (16.00), που ταξιδεύει, καταγράφει και παρουσιάζει τις διαχρονικές πολιτισμικές εκφράσεις ανθρώπων και τόπων, μέσα από τη μουσική, τον μύθο και τον χορό. Πρόκειται για παραγωγή της Filmellon σε σκηνοθεσία, έρευνα και σενάριο του Αντώνη Τσάβαλου, φωτογραφία του Γιώργου Χρυσαφάκη που μαζί με τον Διονύση Τσιρώνη υπογράφουν και το μοντάζ ενώ η οργάνωση παραγωγής ανήκει στη Μαρία Τσαντέ. Την Κυριακή επιστρέφει με νέα επεισόδια της «Μηχανής του χρόνου» (19.15) ο Χρίστος Βασιλόπουλος ενώ το ίδιο βράδυ τη δική του πρεμιέρα θα κάνει και ο Κωστής Μαραβέγιας με το «Μουσική Παντού» (21.00). Ο γνωστός δημιουργός παίζει, σκηνοθετεί και παρουσιάζει Ελληνες μουσικούς, τραγουδιστές, τραγουδοποιούς που παίζουν και τραγουδάνε ζωντανά και unplugged σε ιδιαίτερες και σπάνιες τοποθεσίες. Ενα ντοκιμαντέρ με μουσικές ιστορίες περιπλάνησης, σπάνιες εκτελέσεις τραγουδιών και μουσικών έργων από αγαπημένους ερμηνευτές.

 

……………………………………

 

Εκτακτες εκπομπές

 

Εκτακτη εκπομπή με τίτλο «Εκλογές 2014 – Ο δρόμος προς την κάλπη» (23.15) πρόσθεσε στο πρόγραμμά του ο ΑΝΤ1, η οποία ξεκίνησε χθες με τη Ρίτσα Μπιζόγλη. Αύριο, την ίδια ώρα τη σκυτάλη θα πάρει η Μαρία Χούκλη, ενώ άλλη μια εκπομπή θα παρουσιάσει και πάλι η Ρίτσα Μπιζόγλη την επόμενη Πέμπτη (15/5). Εκτάκτως απόψε ο Αντώνης Σρόιτερ (23.15) κάνει τη δική του «Αυτοψία» αλλά στην εκλογική μάχη του Πειραιά. Στις γειτονιές του μεγαλύτερου λιμανιού της χώρας, η κάμερα της εκπομπής συναντάει τους υποψηφίους στις προεκλογικές τους εξορμήσεις και καταγράφει τις απόψεις και τα αιτήματα των πολιτών. Γι’ αυτόν τον λόγο και αναβλήθηκε η μετάδοση της εκπομπής «Φως στο τούνελ» της Αγγελικής Νικολούλη.

 

Scroll to top