antonis-samaras

10/05/14 ONLINE ΕΚΔΟΣΗ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Σαμαράς για τη «Νέα Ελλάδα» του ΣΥΡΙΖΑ

«Είχε τέτοια απήχηση το όραμά μας για τη νέα Ελλάδα που το υιοθέτησαν ακόμη και εκείνοι που πολεμάνε τη νέα Ελλάδα με κάθε τρόπο» τόνισε ο πρωθυπουργός.
      Pin It

Εμφανώς αμήχανος, με αφορμή το σύνθημα «Νέα Ελλάδα» που χρησιμοποιούσε η ΝΔ και τώρα το περιλαμβάνει και ο Αλέξης Τσίπρας στις ομιλίες του, εμφανίσθηκε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, στην πρώτη του προεκλογική ομιλία, στην Τρίπολη.
«Είχε τέτοια απήχηση το όραμά μας για τη νέα Ελλάδα που το υιοθέτησαν ακόμη και εκείνοι που πολεμάνε τη νέα Ελλάδα με κάθε τρόπο. Ακόμα και εκείνοι που θέλουν να παραμείνουν στο τέλμα που εμείς ξεπερνάμε», σημείωσε ο κ. Σαμαράς μιλώντας στο πνευματικό κέντρο της πόλης.

Ο πρωθυπουργός σχολίασε και τα λεγόμενα του Μανώλη Γλέζου, που σε συνέντευξή του έκανε λόγο για ενδεχόμενο αναγκαστικού εσωτερικού δανεισμού, υπογραμμίζοντας πως «αν ο κόσμος πίστευε πως η λύση είναι ο εσωτερικός δανεισμός, τότε θα είχαμε μαζική φυγή καταθέσεων. Δεν τους πιστεύει όμως».

Και πρόσθεσε: «Aυτές τις θεωρίες από αυτούς τους ανθρώπους δεν τις παίρνεις σοβαρά».

«Πρέπει να προχωρήσουμε με σταθερά βήματα μπροστά, αυτό είναι το μυστικό της επιτυχίας. Δεν πρέπει να επιτρέψουμε το λάθος του εφησυχασμού. Αυτή είναι η νέα, αναπτυξιακή Ελλάδα. Είχε τέτοια απήχηση αυτό το όραμά μας για τη νέα Ελλάδα το υιοθέτησαν ακόμη και αυτοί που πολεμούν αυτό το όραμα και ανακύκλωναν την μιζέρια που αφήνουμε πίσω», δήλωσε επίσης ο κ. Σαμαράς.

efsyn.gr  

Scroll to top