vasilismixaloliakos

10/05/14 ONLINE ΕΚΔΟΣΗ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Επίθεση Μιχαλολιάκου σε Μώραλη και Μαρινάκη

«Εκτιμώ όλους τους εφοπλιστές. Εκτιμώ όμως περισσότερο εκείνους που σηκώνουν και τη γαλανόλευκη στο καράβι τους και προσλαμβάνουν και ελληνόπαιδα» τόνισε με νόημα ο δήμαρχος Πειραιά και εκ νέου υποψήφιος .
      Pin It

Ολομέτωπη επίθεση έκανε σήμερα ο υποψήφιος δήμαρχος Πειραιά Βασίλης Μιχαλολιάκος εναντίον του ανθυποψήφιου του Γιάννη Μώραλη, αλλά και του υποψηφίου δημοτικού συμβούλου Βαγγέλη Μαρινάκη, κατά την διάρκεια της παρουσίασης των υποψηφίων κοινοτικών συμβούλων της Ε Δημοτικής Κοινότητας στο Πάρκο Δηλαβέρη.

Ο Β.Μιχαλολιάκος ανάμεσα στ’ άλλα είπε χαρακτηριστικά: «Εκτιμώ όλους τους εφοπλιστές, όλους τους ιδιοκτήτες ελληνικών πλοίων. Εκτιμώ όμως περισσότερο εκείνους που σηκώνουν και τη γαλανόλευκη στο καράβι τους και προσλαμβάνουν και ελληνόπαιδα», ενώ σε άλλο σημείο υπογράμμισε: «Σώνει και καλά εμφανίζονται κάποιοι που μοιράζουν πιστοποιητικά. Είσαι ή δεν είσαι Ολυμπιακός, είσαι ή δεν είσαι Έλληνας, είσαι ή δεν είσαι εθνικόφρονας. Να το πώς κοιτάζοντάς σας στα μάτια: Ο Ολυμπιακός δεν είναι κόμμα, δεν είναι παράταξη, ο Ολυμπιακός δεν διχάζει. Ο Ολυμπιακός είναι η ομάδα που γεννήθηκε στις φτωχογειτονιές του Πειραιά. Ενώνει και μας τιμά όλους, δεν διχάζει. Ούτε ο υποφαινόμενος δήμαρχος θα υποκύψει ποτέ στον ενδεχόμενο θυμό ενός πλουσιόπαιδου, γιατί μιλάμε και με άλλους. Μιλάω με όλες τις Πειραιώτισσες και με όλους τους Πειραιώτες και λογαριασμό δεν δίνω σε κανέναν».

Συνεχίζοντας τις αιχμές του, αναφερόμενος χωρίς να τον κατανομάσει στον Γιάννη Μώραλη είπε: « Έχετε από τη μια έναν υποψήφιο δήμαρχο που δεν έχασε καμία πολιτική μάχη και από την άλλη έχετε έναν υποψήφιο δήμαρχο που έβαλε δυο φορές υποψηφιότητα, τη μια για δημοτικός σύμβουλος και την άλλη για νομαρχιακός σύμβουλος. Και στις δυο απέτυχε να εκλεγεί. Μόνος του σκέφθηκε να είναι υποψήφιος; Θα κάνουν έναν Πειραιά-λέει- να βλέπουν τη θάλασσα. Μα αν ήθελαν να βλέπουν τη θάλασσα, γιατί έφυγαν από τον Πειραιά και ζουν στο Ψυχικό, στην Πλάκα και στην Κηφισιά;»

 

Χριστίνα Παπασταθοπούλου

 efsyn.gr  

Scroll to top