astynomia-peripoliko

11/05/14 ONLINE ΕΚΔΟΣΗ

ΕΛΛΑΔΑ

Πέντε κρατούμενοι απέδρασαν από το ΑΤ Πύργου

Οι δραπέτες κατάφεραν να αποκολλήσουν μεταλλικό κομμάτι μέσα από τα κρατητήρια και να παραβιάσουν παράθυρο, ώστε να βγουν. Μπλόκα έχουν στηθεί και σε άλλα σημεία του νομού Ηλείας για τον εντοπισμό τους.
      Pin It

Πέντε κρατούμενοι από τα κρατητήρια της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηλείας, απέδρασαν περίπου στη μια τα ξημερώματα της Κυριακής, αφού ζήτησαν να πάνε στην τουαλέτα. Πρόκειται για τέσσερις Έλληνες και έναν αλλοδαπό, οι οποίοι κατάφεραν σύμφωνα με πληροφορίες να αποκολλήσουν μεταλλικό κομμάτι μέσα από τα κρατητήρια και να παραβιάσουν παράθυρο, ώστε να βγουν.

Από τη στιγμή που έγινε αντιληπτή η απόδραση, διενεργούνται έρευνες κυρίως γύρω από τον Πύργο. Μπλόκα έχουν στηθεί και σε άλλα σημεία του νομού Ηλείας για τον εντοπισμό των δραπετών.

Αξίζει να σημειωθεί πως και στο παρελθόν έχουν αποδράσει ξανά άτομα από τα κρατητήρια, τα οποία έχει επισημανθεί πως παρουσιάζουν προβλήματα ασφάλειας. Ωστόσο, όπως σε κάθε τέτοια περίπτωση έτσι και τώρα θα διενεργηθεί ΕΔΕ για να ερευνηθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το περιστατικό.

 

efsyn.gr με πληροφορίες από ilialive.gr

 

 

 

Scroll to top