Pin It

 mpampis-alexatos

Γυρίζουμε σελίδα στον Δήμο Δάφνης-Υμηττού, με μια νέα δημοτική αρχή, που πιστεύει, αγωνίζεται και υλοποιεί: Δήμο ανεξάρτητο από την κυβέρνηση των μνημονίων (Ν.Δ.-ΠΑΣΟΚ), υποστηρικτή των συμφερόντων των δημοτών.

Δήμο θεσμό δημοκρατίας και συμμετοχής του πολίτη για τον πολίτη και όχι Δήμο των δημοσίων σχέσεων, της δήθεν εξυπηρέτησης και των ρουσφετιών. Δήμο που πιστεύει, στηρίζει και οργανώνει την αλληλεγγύη των πολιτών και όχι τη δήθεν «αλληλεγγύη» των ΜΚΟ για την προβολή του δημάρχου. Δήμο που σχεδιάζει, θεσμοθετεί και υλοποιεί τη βιώσιμη πόλη του αύριο και όχι θιασώτη της τσιμεντοποίησης και της εκποίησης του δημόσιου χώρου.

Δήμο του πολιτισμού και του ερασιτεχνικού αθλητισμού και όχι της φιέστας και της εγκατάλειψης. Δήμο που διαθέτει τις δημόσιες κοινωνικές υποδομές στους δημότες του χωρίς να μεταφέρει το κόστος στις πλάτες τους. Δήμο που στηρίζει το Δημόσιο Σχολείο, τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς, και όχι την απαξίωσή του από την κυβέρνηση των τροϊκανών.

Δήμο που παίρνει πρωτοβουλίες στήριξης της εργασίας και της πρωτοβουλίας των νέων και όχι θεατή της ανεργίας και της μετανάστευσής τους. Δήμο που στηρίζει έμπρακτα τους επαγγελματίες της περιοχής μας, οι οποίοι πλήττονται από την κυβερνητική πολιτική, και όχι απλώς εισπράκτορα φόρων και τελών. Δήμο που δεν σπαταλά τίποτα, ανακυκλώνει απορρίμματα και άχρηστα αντικείμενα, στηρίζοντας τους πολίτες και όχι κάδο υποδοχής των υπολειμμάτων του καταναλωτισμού.

 

Scroll to top