15/05/14 ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ

τετΡΑΔΙΟ

      Pin It

Του Δημήτρη Κανελλόπουλου

 

Κόπτεται για την ανεργία

 

Οταν είναι να υπογράψει κλείσιμο καναλιών ή απολύσεις δημοσιογράφων και ραδιοφωνικών παραγωγών ο Σίμος Κεδίκογλου (φωτ.), είναι πρώτος. Οταν είναι να υπογράψει όμως για άνοιγμα ραδιοφωνικών σταθμών και, κατ’ επέκτασιν, για αύξηση των θέσεων εργασίας, κωλυσιεργεί. Ετσι, οι αιτήσεις αυτοδιαχείρισης των εργαζομένων του «Flash 96» και του «Nitro 102,5», αιτήσεις που έχουν ήδη εγκριθεί από το ΕΣΡ, παραμένουν ανυπόγραφες στο συρτάρι του κυρίου υπουργού. Χωρίς λόγο. Δίχως δικαιολογία. Κι ας περιμένουν οι εργαζόμενοι να πάρουν την πολυπόθητη υπογραφή για να προχωρήσουν στα σχέδιά τους. Ηδη έκαναν όσα ορίζει ο νόμος, αγόρασαν και τον απαραίτητο εξοπλισμό, ξοδεύτηκαν, έδωσαν επιταγές, χρεώθηκαν έναντι των προμηθευτών τους. Και πέφτουν πάνω σ’ έναν υπουργό να σφυρίζει αδιάφορα, να μοιάζει σαν να παίζει τα δικά του πολιτικά παιχνίδια.

 

………………………………………

 

Αυτοδιαχείριση «Best 92,6»

 

Και πλέον έχουμε και τρίτο ραδιόφωνο να βάζει το κεφάλι του στον ντορβά, τον «Best 92,6». Οι απλήρωτοι εργαζόμενοι του πάλαι ποτέ ένδοξου ραδιοσταθμού των πτωχευμένων εκδόσεων Λυμπέρη πήραν τα ηνία του συγκεκριμένου ραδιοφώνου στα χέρια τους. Κι επισήμως, με τη βούλα του ΕΣΡ, αφού εγκρίθηκε «η περιέλευση του σταθμού στους εργαζομένους» και «η δυνατότητα χρησιμοποίησης της άδειάς του». Αρχίζουν το τρέξιμο τώρα τα παιδιά, να δουν τι θα κάνουν, πώς θα αντεπεξέλθουν στην πρόκληση. Αναζητούν στούντιο, μηχανήματα κ.ο.κ. Και μπαίνουν γερά στο παιχνίδι. Εύχομαι, μέχρι να φτάσει η υπόθεσή τους στα χέρια του κ. Κεδίκογλου, ο υπουργός να αποτελεί πολιτικό παρελθόν. Να μη σταθεί ανάχωμα και σε αυτούς.

 

……………………………………….

 

Εδώ τα καλά ρουσφέτια

 

Ο πρώην διευθύνων σύμβουλος της ΝΕΡΙΤ Γιώργος Προκοπάκης (φωτ.) καταγγέλλει μέλη του Δ.Σ. της εταιρείας για ρουσφέτια. Η αναπληρώτρια διευθύνουσα σύμβουλος της εταιρείας Κατερίνα Ευαγγελάκου παραιτείται για λόγους ευθιξίας και επειδή θεωρεί πως ο σύζυγός της θα έπρεπε να παίρνει παραγωγές από τη ΝΕΡΙΤ, αφού «δεν υφίσταται σύγκρουση συμφερόντων». Ο κ. Προκοπάκης καταγγέλλει πως συγγενείς προωθούσαν και ενέκριναν παραγωγές συγγενών τους. Η κ. Ευαγγελάκου καταγγέλλει πως δεν προχωρούσαν οι διαδικασίες λόγω του Προκοπάκη. Ο κ. Προκοπάκης καταγγέλλει ότι του εστάλη λίστα από μεγάλο κόμμα με «επιθυμίες» για προσλήψεις. Και πάει λέγοντας. Γιατί είπατε πως έκλεισαν την ΕΡΤ;

 

www.e-tetradio.gr

 

Scroll to top