olympiakos3

16/05/14 ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ

«Yπέγραψε ο Πουλίδο»

Κονέ με... Κονέ και Φορτούνη και παζάρια για τον Ντιόπ ανακοίνωσε χθες σε ραδιοφωνική συνέντευξή του ο Μαρινάκης. Μένει ο Σαβιόλα.
      Pin It

Κονέ με… Κονέ και Φορτούνη και παζάρια για τον Ντιόπ ανακοίνωσε χθες σε ραδιοφωνική συνέντευξή του ο Μαρινάκης. Μένει ο Σαβιόλα

 

Του Κ. Μορφονιού

 

Εκτενή αναφορά στον μεταγραφικό σχεδιασμό του Ολυμπιακού έκανε χθες το μεσημέρι ο Βαγγέλης Μαρινάκης, με αφορμή τη συνέντευξη που παραχώρησε στον «Real Fm» και τον Νίκο Χατζηνικολάου για την υποψηφιότητά του με τον συνδυασμό «Πειραιάς Νικητής»!

 

Ο ισχυρός άνδρας των «ερυθρόλευκων» παραδέχτηκε ότι ο Αλαν Πουλίδο έχει υπογράψει στον Ολυμπιακό και απομένουν κάποιες λεπτομέρειες για την ολοκλήρωση της μεταγραφής, ενώ πρόσθεσε πως «θα αποκτηθούν τέσσερις πολύ καλοί ποδοσφαιριστές και αναμένονται εξελίξεις τις επόμενες εβδομάδες, μετά τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ».

 

Παράλληλα, έκανε γνωστό ότι ο Ολυμπιακός έχει υποβάλει επίσημη πρόταση στη Λεβάντε για τον Παπακουλί Ντιόπ. «Το θέμα προχωράει», τόνισε χαρακτηριστικά.

 

Στη συνέχεια αποκάλυψε ότι οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται πολύ κοντά στην απόκτηση δύο Ελλήνων ποδοσφαιριστών που αγωνίζονται στο εξωτερικό, υπονοώντας τον Κώστα Φορτούνη και τον Παναγιώτη Κονέ. Ολοκληρώνοντας, ο πρόεδρος του Ολυμπιακού διαβεβαίωσε ότι ο Χαβιέρ Σαβιόλα θα συνεχίσει και του χρόνου με την «ερυθρόλευκη» φανέλα.

 

Με βάση αυτά τα δεδομένα είναι φανερό ότι οι παίκτες που αναζητεί ο Ολυμπιακός αλλά ακόμη δεν έχουν έρθει στη δημοσιότητα καλύπτουν τη θέση του σέντερ φορ, όπου υπάρχει η διάθεση για να γίνει μια μεταγραφή αναγνωρίσιμου σκόρερ που θα κάνει τη διαφορά και θα αποτελέσει σημείο αναφοράς του Ολυμπιακού.

 

Τον Σαβιόλα, άλλωστε, ο Μίτσελ τον υπολογίζει για να μοιράζεται τον χρόνο με τον Τσόρι Ντομίνγκες, οπότε, μετά την αποχώρηση του Κώστα Μήτρογλου και την περιπέτεια του Ολαϊτάν, ο Ισπανός τεχνικός θέλει να γεμίσει με παίκτες την επίθεση της ομάδας του ώστε να μη λείψει την επόμενη περίοδο το «εύκολο γκολ».

 

Παράλληλα, αυτό που «συνδέει» τους δύο Ελληνες ποδοσφαιριστές που πρόκειται να αποκτήσει ο Ολυμπιακός είναι ότι θεωρούνται «γηγενείς» στη λίστα του Τσάμπιονς Λιγκ, κάτι που σημαίνει ότι ελευθερώνονται δύο θέσεις από την «πρώτη κατηγορία».

 

Τόσο ο Φορτούνης όσο και ο Κονέ έχουν ξεκινήσει από τις ακαδημίες των «ερυθρόλευκων» στου Ρέντη αλλά στην πορεία δεν μπόρεσαν να φτάσουν στην πρώτη ομάδα και βρέθηκαν σε άλλες ομάδες πριν επιχειρήσουν το βήμα του εξωτερικού. Στην ίδια κατηγορία ανήκει και ο Δημήτρης Διαμαντάκος, τον οποίο ο Μίτσελ θα πάρει μαζί του στην προετοιμασία του καλοκαιριού με την προοπτική να τον εντάξει στο ρόστερ της ομάδας.

 

Για τον Ντιόπ, η Λεβάντε φέρεται να διατηρεί τις απαιτήσεις της στα 2,5 εκατομμύρια ευρώ, αλλά ο Ολυμπιακός θα επιδιώξει τις επόμενες μέρες να ρίξει το ποσό στα 2, ώστε να μπορέσει να τον αποκτήσει.

 

Και φυσικά θα περιμένει την απόφαση του… Ζαρντίμ, ο οποίος, αναλαμβάνοντας την τεχνική ηγεσία της Μονακό, θα δώσει και τη δική του τοποθέτηση για το αν θα μείνει στην ομάδα ο Ντελβίν Εντινγκά ή αν θα παραχωρηθεί στους «ερυθρόλευκους».

 

Scroll to top