kaklamanis-nikitas

17/05/14 ONLINE ΕΚΔΟΣΗ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

N. Κακλαμάνης: Παράνομη προεκλογική δραστηριότητα του Α. Σπηλιωτόπουλου

Πανικόβλητο χαρακτηρίζει τον Άρη Σπηλιωτόπουλο ο πρώην δήμαρχος Αθηναίων σε ανακοίνωσή του με την οποία καταγγέλει το γεγονός ότι με κλήσεις και sms καλούνται ψηφοφόροι να καταψηφίσουν τον Νικήτα Κακλαμάνη και να υπερψηφίσουν τον κ. Σπηλιωτόπουλο.
      Pin It

Σήμερα Σάββατο από συγκεκριμένο τηλεφωνικό κέντρο καλούνται ψηφοφόροι να υπερψηφίσουν τον Άρη Σπηλιωτόπουλο και να καταψηφίσουν τον Νικήτα Κακλαμάνη, ενώ στέλνεται προεκλογικό sms, με την επωνυμία «ΑΤΗΙΝΑ», το οποίο αναφέρει: «Η Αθήνα δεν ανέχεται άλλη απουσία, ούτε αντέχει την αναρχία. Η Αθήνα μπορεί να γίνει πόλη να ζεις, πόλη να ρθείς. Για την Αθήνα στηρίζουμε Άρη Σπηλιωτόπουλο», καταγγέλλει ο πρώην δήμαρχος Αθηναίων.

Ο υποψήφιος δήμαρχος χαρακτηρίζει «πανικόβλητο» τον Άρη Σπηλιωτόπουλο και αναφέρει πως το επιχείρημα που χρησιμοποιούν είναι ότι δήθεν κρυφές δημοσκοπήσεις δείχνουν πως κάθε ψήφος στον Νικήτα Κακλαμάνη μειώνει τις πιθανότητες του κ. Σπηλιωτόπουλου να είναι στο β’ γύρο των εκλογών της Κυριακής. Επισημαίνεται πως σύμφωνα με την παρ. 4/αρ. 5 του Ν.3870/2010, κατά την ημέρα διενέργειας των εκλογών, καθώς και την παραμονή αυτής, απαγορεύονται οποιαδήποτε προεκλογική δραστηριότητα.

«Οι παραπλανητικές αυτές αστειότητες αποτελούν βάναυση παραβίαση της προεκλογικής περιόδου και για το λόγο αυτό θα προβούμε σε  καταγγελία του γεγονότος στην αρμόδια Επιτροπή Ελέγχου Δαπανών και Εκλογικών Παραβάσεων», καταλήγει η ανακοίνωση του κ. Κακλαμάνη.

Η γραμματεία του κ. Σπηλιωτόπουλου επιβεβαίωσε τα παραπάνω επιρρίπτοντας την ευθύνη στην εταιρεία παροχής των παραπάνω υπηρεσιών και σημειώνοντας ότι θα φροντίσουν να σταματήσει άμεσα η απαγορευμένη προεκλογική δραστηριότητα.

 

efsyn.gr

 

Scroll to top