nikos-xrisogelos

18/05/14 ONLINE ΕΚΔΟΣΗ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ποιους συνδυασμούς υποστηρίζουν οι «Πράσινοι-αλληλεγγύη, δημιουργία, οικολογία»

Με ανακοίνωσή του το κομμάτι που αποχώρησε από τους Οικολόγους Πράσινους με επικεφαλής τον ευρωβουλευτή Νίκο Χρυσόγελο, παρουσιάζει ποιους συνδυασμούς υποστηρίζει στις Δημοτικές και Περιφερειακές εκλογές.
      Pin It

Ποιους συνδυασμούς υποστηρίζουν οι «Πράσινοι-αλληλεγγύη, δημιουργία, οικολογία», που είναι το κομμάτι που αποχώρησε από τους Οικολόγους Πράσινους με επικεφαλής του ευρωβουλευτή Νίκο Χρυσόγελο.

Αττική

«Παρέμβαση στην Αττική» Δημοκρατική Κίνηση Οικολογίας, με την Μαρία Γιαννακάκη. Μεταξύ των υποψηφίων είναι και η Ναταλία Μποφιλίου που συμμετέχει στο ευρωψηφοδέλτιο, ο Κώστας Διάκος, Περιφερειακός Σύμβουλος της «Αττικής Οικολογικής Απάντησης» και νυν υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης κεντρικού τομέα.

Κρήτη

«Μία Κρήτη» με επικεφαλής υποψήφιο τον Αντ. Ανηψητάκη. Σε αυτόν συνεργάζονται άτομα από τον πράσινο χώρο.

Νότιο Αιγαίο

«Νησιώτικη ανατροπή» με υποψήφιο περιφερειάρχη τον Μπενέτο Σπύρου. Κίνηση ευρύτερης συνεργασίας περιφερειακών σχημάτων και πολιτικών χώρων, που συμμετέχει ο «Οικολογικός Άνεμος Ν.Αιγαίου».

Β. Αιγαίο

«Οικολογικός άνεμος στο Β. Αιγαίο» με υποψήφιο περιφερειάρχη τον Βασίλη Μπάλλα. Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος στην Χίο είναι ο Νίκος Ρικανιάδης, που συμμετέχει και στο ευρωψηφοδέλτιο.

Δυτ. Ελλάδα

«Οικολογική Δυτική Ελλάδα» με επικεφαλής τον Γιώργο Κανέλλη Κεντρική Ελλάδα «Οικολογική Θεσσαλία» με επικεφαλής τον Νίκο Πουτσιάκα.

Ανατ. Μακεδονία – Θράκη

«Οικολογία – Αλληλεγγύη» με επικεφαλής την Κατερίνα Γεροστεργίου

Κεντρική Μακεδονία

«Οικολογία – Αλληλεγγύη» με επικεφαλής τον Μιχάλη Τρεμόπουλο.

Στερεά Ελλάδα

«Ενεργοί πολίτες στερεάς» - προοδευτική πρόταση για την Περιφέρεια» με επικεφαλής τον Κώστα Χαϊνά Στον Δήμο Αθηναίων το συνδυασμός Γ. Καμίνης «Δικαίωμα στην πόλη» και τις συμμετοχές: Ζέππου Αμαλία, Μυριβήλη Λενιώ, Καφετζόπουλος Αντώνης, Ματσούκας Ορέστης, Παπαγιαννάκης Λευτέρης Δήμος Καισαριανής Συνδυασμός «Καισαριανή τώρα» με τον Χρήστο Βοσκόπουλο.

Δήμος Αγ. Παρασκευής

«Νίκη των Πολιτών Αγίας Παρασκευής» με υποψήφιο τον Γιάννη Σταθόπουλο Δήμος Διονύσου «Δημοκρατική Ανατροπή Διονύσου» (αφορά ΑγΣτέφανο, Άνοιξη, Κρυονέρι, Σταμάτα, Ροδόπολη, Δροσιά, Διόνυσο) με επικεφαλής τον Γιώργο Ζυγούνα.

Δήμος Αγ. Αναργύρων

«Μαζί Άγοι Ανάργυροι – Καματερό». Πόλη αλληλεγγύης και Δημιουργίας» με υποψήφιο Δήμαρχο τον Νίκο Σαράντη. Υποστηρίζουμε τον Μανώλη Πούλιο, υποψήφιο Δημοτικό Σύμβουλο για την εκλογική ενότητα Αγ. Αναργύρων καιτον Πέτρο Μπαλιούσκα για την Δημοτική Κοινότητα Καματερού

Δήμος Ταύρου – Μοσχάτου

Στον συνδυασμό «Ανθρώπινη Πόλη. Σύγχρονος Δήμος Μοσχάτο-Ταύρος» με υποψήφιο δήμαρχο τον Ανδρέα Ευθυμίου, υποστηρίζουν την υποψήφια Δημοτική Σύμβουλο Μαρία Χρυσόγελου.

Δήμος Χολαργού – Παπάγου

Τον συνδυασμό «8 Προτάσεις» με υποψήφιο δήμαρχο τον Χάρη Κουγιουμτζόπουλο και την υποψήφια Δημοτική Σύμβουλο Κατερίνα Κουτσουμπέλη για Δημοτική Σύμβουλο Χολαργού. Στον συνδυασμό ««Κοινωνία Δημοτών»» με υποψήφια δήμαρχο την Χριστίνα Πολυκαλά την υποψήφια Δημοτική Σύμβουλο Λαλιώτου Βαρβάρα (Βάντα) για Δημοτική Σύμβουλος Χολαργού.

Ήπειρος

Δήμος Ζαγορισίων

«Το Κοινόν των Ζαγορισίων» με επικεφαλής τον Βασίλη Δαλκαβούκη Δήμος Ιωαννιτών. Στον συνδυασμό «Γιάννενα – Πολίτες για την Ανατροπή» με υποψήφιο δήμαρχο τον Νάτση Λάζαρο,από τον ευρύτερο πράσινο χώρο συμμετέχει ο Μίλτος Μπούκας.

Κρήτη

Δήμος Κισσάμου

«Ανεξάρτητη πρωτοβουλία ευθύνης» με επικεφαλής τον Γιώργο Ανουσάκη Συμμετέχει στον συνδυασμό και ο Μιχάλης Μπονατάκης υποψήφιος και στο ευρωψηφοδέλτιό «ΠΡΑΣΙΝΟΙ – Αλληλεγγύη. Δημιουργία. Οικολογία».

Δήμος Χανίων

Το συνδυασμό «Δήμος Ενέργων πολιτών» Χανίων» με υποψήφιο δήμαρχο τον Τάσο Βάμβουκα, και μεταξύ άλλων, τους Μέλπω Σκουλά και τον Κώστα Τζωρτζάκη και τις υποψηφιότητες στον συνδυασμό «Πρωτοβουλία πολιτών – Πρώτα ο άνθρωπος»  του Φώτη Ποντικάκη και του Νίκου Παγιαβλά ως υποψήφιων Δημοτικών Συμβούλων και των Παπαδάκη Γιώργου και Αθανασιάδη Γιώργου ως υποψήφιων στην Δημοτική Κοινότητα Χανίων Κεντρική Ελλάδα.

Λαμία

«Πρωτοβουλία ενεργών πολιτών Λαμίας» με επικεφαλής τον Παναγιώτη Στασινό.

Δήμος Χαλκιδαίων

«Κινητοποίηση» με επικεφαλής τον Κώστα Κουλουρίδη (συνδυασμός που φτιάχτηκε από εργαζόμενους κι ανέργους της ευρύτερης περιοχής)

Κεντρική Μακεδονία

Δήμος Θεσσαλονίκης

Α’ γύρος: «Γειτονιές σε δράση, Οικολογία-Αλληλεγγύη-Πολιτισμός» με υποψήφια δήμαρχο την Ελεάννα Ιωαννίδου.

Β’ γύρος: «Πρωτοβουλία για τη Θεσσαλονίκη» με υποψήφιο δήμαρχο τον Γιάννη Μπουτάρη. Στον συνδυασμό του Γιάννη Μπουτάρη τις υποψηφιότητες του Θεμιστοκλή Σεβαστιάδη και του Κωνσταντίνου Ζέρβα Δήμος Νεάπολης- Συκεών Αυτόνομη Ριζοσπαστική Αυτοδιοίκηση ΑυΡΑ με υποψήφιο Δήμαρχο τον Χρήστο Γιαρένη Από τον πράσινο χώρο είναι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι οι: Γιώργος Μπλιώνης, Κώστας Βερβερίδης, Γιώργος Σλαυκίδης.

Δήμος Καλαμαριάς

«Κίνηση Ενεργών Πολιτών Καλαμαριάς», με υποψήφιο Δήμαρχο τον Μιχάλη Παναγιωτίδη. Από τον πράσινο χώρο είναι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι οι Αργύρης Μπούρας, Αθανάσιος Καβακόπουλος, Δημήτρης Καμπάς.

Δήμος Πυλαίας-Χορτιάτη

«Δίκτυο Ενεργών Πολιτών» με υποψήφιο Δήμαρχο τον Απόστολο Αντωνούδη και  υποψήφιες δημοτικές σύμβουλοι τις Μαρία Παναγιωτοπούλου και Σοφία Σκουλίδη, που είναι υποψήφιες και στο ευρωψηφοδέλτιο μας.

Δήμος Κορδελιού-Ευόσμου

«Δημοτική Κίνηση Ενεργών Πολιτών Κορδελιού-Ευόσμου», με υποψήφιο Δήμαρχο τον Ανέστη Βασιλειάδη και υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους τους Νίκο Αμοιρίδη και Νίκο Ζυγά.

Δήμος Βέροιας

«Ενεργοί Πολίτες για το Δήμο της Βέροιας – Ανατροπή τώρα!», με υποψήφιο Δήμαρχο τον Νίκο Μπέκη και υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους την Χαρά Αξούριστου και τον Χάρης Κουρουζίδης Δήμος Δέλτα «Δύναμη Δημιουργίας», με υποψήφιο Δήμαρχο τον Γρηγόρη Ουζούνη και δημοτικό σύμβουλο τον Βασίλη Χατζηκοντίδη.

Δήμος Αριστοτέλη (Χαλκιδική)

«Κίνημα Ανάπτυξης», με υποψήφιο Δήμαρχο τον Γιάννη Μίχο και συμβούλους, την Ειρήνη Μάρκου και τον Χρήστο Καραστέργιο.

Δήμος Πύδνας

«Βόρεια Πιερία Δημοκρατία και Ανάπτυξη» με υποψήφιο Δήμαρχο τον Γιώργο Γκαϊντατζή και δημοτικό σύμβουλο τον ο Αντώνη Νταγλιούδης.

Δήμος Κατερίνης

«Άλλος δρόμος» στο Δήμο Κατερίνης, με υποψήφιο Δήμαρχο τον Χρήστο Γιαννούλη.

Δήμος Σερραίων

«Διάβαση Πεζών» με υποψήφιο Δήμαρχο τον Παναγιώτη Κοτρώνη στον α' γύρο και στον β'  γύρο το συνδυασμό του νυν δημάρχου Πέτρου Αγγελίδη.

Δυτ. Μακεδονία

Δήμος Κοζάνης

«Κοζάνη, πόλη που αξίζει να ζεις» με υποψήφιο Δήμαρχο τον Λευτέρη Ιωαννίδη Ανατ. Μακεδονία.

Θράκη

Δήμος Ξάνθης

«Πολίτες για την Ξάνθη» με επικεφαλής τον Νίκο Ανταμπούφη

Πελοπόννησος

Δήμος Αιγίου

Το συνδυασμό ΔΡΑΣΥ με υποψήφιο δήμαρχο τον Κώστα Παπακωνσταντίνου

Δήμος Ναυπλίου

Τον συνδυασμό «Άλλη πρόταση» με υποψήφια δήμαρχο την Μαργαρίτα Καραμολέγκου Αιτωλοκαρνανία.

Δήμος Ναυπακτίας

«Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση Ναυπακτίας» με υποψήφιο δήμαρχο τον Γιάννη Μπουλέ.

Νοτ. Αιγαίο

Δήμος Ροδίων

Στον συνδυασμό «Ρόδος Πορεία Ανατροπής» του Γιώργου Υψηλάντη τη συμμετοχή της Κικής Τσακίρη και του Τάσου Κώστα.

Δήμος Κω

«Δίεση- Κίνηση Πολιτών Κως» με υποψήφιο δήμαρχο τον Ζερβό Γιάννη και την Κολιανού Ειρήνη – Χρυσοβαλάντου.

Βόρειο Αιγαίο

Δήμος Χίου

«Χιακή Συμπολιτεία» με υποψήφια δήμαρχο την Ερμιόνη Φρεζούλη.

 

efsyn.gr

Scroll to top