Mixaloliakos-Vasilis

18/05/14 ONLINE ΕΚΔΟΣΗ

Τα «τραπεζάκια» του Γ. Μώραλη κατήγγειλε ο Μιχαλολιάκος

Ο Βασίλης Μιχαλολιάκος ζητά τη λήψη κάθε νόμιμου μέτρου προκειμένου να εφαρμοστεί η νόμιμη εκλογική διαδικασία.
      Pin It

O απερχόμενος δήμαρχος Πειραιά και εκ νέου υποψήφιος, Βασίλης Μιχαλολιάκος, κατέθεσε σήμερα στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πειραιά καταγγελία, την οποία κοινοποίησε στον πρωθυπουργό, στους υπουργούς Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης και στην Αστυνομική Διεύθυνση Πειραιά.

Σύμφωνα με την καταγγελία, σε όλα τα σχολικά συγκροτήματα που αποτελούν εκλογικά τμήματα του Δήμου Πειραιά, κατά παράβαση της εκλογικής νομοθεσίας, έχουν στηθεί από τον συνδυασμό «Πειραιάς Νικητής» του Γιάννη Μώραλη τραπεζάκια με έντυπο εκλογικό υλικό και ψηφοδέλτια του συγκεκριμένου συνδυασμού, τα οποία διανέμονται σε όσους πάνε να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα.

Επίσης, όπως καταγγέλλει ο κ. Μιχαλολιάκος, στην περιοχή του Νέου Φαλήρου και, ειδικότερα, έξω από τα 5.602 και 5.616 εκλογικά τμήματα «άγνωστα προς εμένα άτομα, τα οποία, όπως μου καταγγέλθηκε, ευρίσκονταν σε τραπεζάκι του συνδυασμού 'Πειραιάς Νικητής’, κολλούσαν αυτοκόλλητα στα οποία απεικονίζεται φωτογραφία μου φορώντας πράσινο-άσπρο κασκόλ, όπου σε πράσινο φόντο με λευκά γράμματα αναγράφεται επί λέξει: 'Ούτε μία ψήφος στους εχθρούς του θρύλου, ούτε μία ψήφος στον αντιολυμπιακό δήμαρχο’».

Ο Βασίλης Μιχαλολιάκος ζητά τη λήψη κάθε νόμιμου μέτρου προκειμένου να εφαρμοστεί η εκλογική διαδικασία και να εξασφαλιστεί ότι «η διαδικασία εκλογής των δημοτικών αρχών θα συνεχιστεί απρόσκοπτα, χωρίς παραβιάσεις της εκλογικής νομοθεσίας και χωρίς την τέλεση σε βάρος μου αξιόποινων πράξεων, για τις οποίες ρητά επιφυλάσσομαι ως προς την άσκηση των νομίμων δικαιωμάτων μου».

 

Χριστίνα Παπασταθοπούλου

efsyn.gr

Scroll to top