Kourakis-Giannis

18/05/14 ONLINE ΕΚΔΟΣΗ

Καταγγελίες κατά του δημάρχου Ηρακλείου

Αναφέρονται παρεμβάσεις ανθρώπων του κ. Κουράκη στα εκλογικά τμήματα του Γιόφυρου, του Αι-Γιάννη, της Αλικαρνασού, του Πόρου, του Κατσαμπά, της Κνωσού, των Καμινίων, των Δειλινών κ.λπ.
      Pin It

ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Για ωμή παρέμβαση και άλλες παρανομίες κατά την εκλογική διαδικασία καταγγέλλουν οι επικεφαλής δημοτικών παρατάξεων, ανθρώπους τού νυν και υποψηφίου δημάρχου Γιάννη Κουράκη ως υπευθύνους. Οι καταγγελίες σε τοπικά μέσα ενημέρωσης μιλούν ακόμα και για εκφοβισμό.

Συγκεκριμένα αναφέρονται παρεμβάσεις ανθρώπων του κ. Κουράκη στα εκλογικά τμήματα του Γιόφυρου, του Αι-Γιάννη, της Αλικαρνασού, του Πόρου, του Κατσαμπά, της Κνωσού, των Καμινίων, των Δειλινών κ.λπ.

Η παράταξη «Ηράκλειο Ενεργοί Πολίτες», με επικεφαλής τον Ηλία Λυγερό σε σχετική της ανακοίνωση τονίζει: «Φαινόμενα παράτυπων παρεμβάσεων έξω από τα εκλογικά τμήματα της πόλης του Ηρακλείου κατήγγειλε ο υποψήφιος Δήμαρχος Ηλίας Λυγερός στον έφορο των εκλογών. Στην μεγαλύτερη πλειοψηφία των εκλογικών τμημάτων, ομάδες που εμφανίζονται ως εκπρόσωποι του σημερινού δημάρχου, Γιάννη Κουράκη, μοιράζουν παρανόμως ψηφοδέλτια του δικού τους συνδυασμού καθώς και ψηφοδέλτια άλλων συνδυασμών τα οποία είναι άκυρα».

Εξάλλου από την πλευρά του ο Βασίλης Λαμπρινός, από τη «Δύναμη Πολιτών», αναφέρει: «Η ΄Δύναμη Πολιτών΄ κατήγγειλε ήδη στην κ. έφορο δικαστικών αντιπροσώπων τις παράνομες πρακτικές του κ. Κουράκη και συγκεκριμένα την διανομή ψηφοδελτίων του συνδυασμού του από αντιπροσώπους του εντός των εκλογικών κέντρων κατά παράβαση της εκλογικής νομοθεσίας».

Στις εν λόγω παρανομίες αναφέρθηκε και η Μόνα Αμανατίδου από τη δημοτική παράταξη «Άμεση Δημοκρατία».

 

Παναγιώτης Γεωργουδής

 

efsyn.gr

Scroll to top