laikisispirosi

18/05/14 ONLINE ΕΚΔΟΣΗ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πρωτιά της Λαϊκής Συσπείρωσης στην Πάτρα

«Καλούμε ακόμη και αυτούς που δεν έχουν ακόμη αποφασίσει, να ενισχύσουν την “Λαϊκή Συσπείρωση” στο Δήμο και στην Περιφέρεια με υποψήφιο τον Νίκο Καραθανασόπουλο, να ενισχύσουν τα ψηφοδέλτια του ΚΚΕ» δηλώνει ο Κώστας Πελετίδης .
      Pin It

Τα πρώτα exit poll για τον δήμο Πατρέων, που έγιναν από την εταιρία δημοσκοπήσεων DATA RC, για λογαριασμό της εφημερίδας «Πελοπόννησος» και του ιστότοπου «pelop. Gr» οι μέσες τιμές που συγκεντρώνουν οι πέντε πρώτοι υποψήφιοι είναι οι εξής: Κώστας Πελετίδης 29,1%, Κώστας Χριστόπουλος 22%, Κώστας Σπαρτινός 17,5%, Γιάννης Δημαράς 9,7%, Νίκος Οικονομόπουλος 5,4% και Ανδρέας Παναγιωτόπουλος 5,2%.

Ο Κώστας Πελετίδης, μετά την ανακοίνωση του exit poll έκανε την ακόλουθη ανακοίνωση: «Ο πατραϊκός λαός ξεπέρασε διλλήματα που μπήκαν έντονα την προηγούμενη περίοδο, παίρνει υπόψη του τη δράση μας όλο το προηγούμενο διάστημα, τις προτάσεις μας. Γνωρίζει πολύ καλά ότι την επόμενη ημέρα η “Λαϊκή Συσπείρωση” θα είναι μπροστά στους αγώνες.

Καλούμε ακόμη και αυτούς που δεν έχουν ακόμη αποφασίσει, να ενισχύσουν την “Λαϊκή Συσπείρωση” στο Δήμο και στην Περιφέρεια με υποψήφιο τον Νίκο Καραθανασόπουλο, να ενισχύσουν τα ψηφοδέλτια του ΚΚΕ. Συνεχίζουμε τον αγώνα μας και είμαστε σίγουροι, ότι το θετικό αποτέλεσμα που πιστεύουμε ότι θα αποτυπωθεί σήμερα, θα είναι όπλο στα χέρια του πατραϊκού λαού».

 

efsyn.gr

Scroll to top