sakellaridis-suriza.2

18/05/14 ONLINE ΕΚΔΟΣΗ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γ. Σακελλαρίδης: «Οι Αθηναίοι ψήφισαν για πόλη αλληλεγγύης και δημοκρατίας»

«Θεωρούμε ότι όσοι αγνόησαν τα τεράστια κοινωνικά προβλήματα και υλοποίησαν τις καταστροφικές πολιτικές της λιτότητας δεν μπορούν σήμερα να εμφανίζονται ως υπερκομματικοί υποψήφιοι», τόνισε ο υποψήφιος δήμαρχος, αναφερόμενος στον απερχόμενο .
      Pin It

«Οι Αθηναίοι και οι Αθηναίες ψήφισαν για την αλλαγή στο δήμο.Ψήφισαν για μια Αθήνα αλληλεγγύης και δημοκρατίας, μια πόλη για όλους. Τα αποτελέσματα αποτελούν μια πρώτη δικαίωση», δήλωσε από το εκλογικό περίπτερο του συνδυασμού της «Ανοιχτής Πόλης» στα Προπύλαια, δήλωσε ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης.

«Θεωρούμε ότι όσοι αγνόησαν τα τεράστια κοινωνικά προβλήματα και υλοποίησαν τις καταστροφικές πολιτικές της λιτότητας δεν μπορούν σήμερα να εμφανίζονται ως υπερκομματικοί υποψήφιοι», πρόσθεσε.

Ο Γ. Σακελλαρίδης αναφέρθηκε και στο ποσοστό της Χρυσής Αυγής τονίζοντας πως «το ποσοστό του νεοναζιστικού μορφώματος δεν επιτρέπει κανένα εφησυχασμό των δημοκρατικών πολιτών».

Τέλος τόνισε, «καλούμε τους Αθηναίους και τις Αθηναίες σε μια πλατιά συμμαχία για το μέλλον της πόλης. Αλλάζουμε την Αθήνα, είναι στο χέρι μας».

 

efsyn.gr

Scroll to top