kedikoglou

19/05/14 ONLINE ΕΚΔΟΣΗ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Καμίνη και Σγουρό επιλέγει η Νέα Δημοκρατία

Βλέποντας να χάνει το έδαφος κάτω από τα πόδια της, η κυβέρνηση μέσω του κυβερνητικού εκπροσώπου Σίμου Κεδίκογλου, σπεύδει να στηρίξει Καμίνη για δήμαρχο και Σγουρό για Περιφερειάρχη για τον β' γύρο των εκλογών σε Αθήνα και Αττική.
      Pin It

Μιλώντας στο MEGA, ο κ. Κεδίκογλου, τόνισε πως «δεν είναι δυνατόν να στηρίξουμε εκείνους που ζητούν ψήφο για την ανατροπή της κυβέρνησης. Όπότε φυσικά στηρίζουμε τον κ. Καμίνη στην Αθήνα και τον κ. Σγουρό στην Αττική». Και πρόσθεσε: «είναι θέση επίσημη της Νέας Δημοκρατίας, γι’ αυτήν ενημερώθηκα».

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ΣΚΑΪ, εξέφρασε την απορία του για τα ποσοστά που έλαβε η Χρυσή Αυγή στην Αττική παρά τις αποκαλύψεις για τη δράση των μελών της. Τόνισε μάλιστα ότι θα γίνει μεγαλύτερη προσπάθεια από την κυβέρνηση ώστε να ενημερωθεί ο κόσμος για το τι εστί Χρυσή Αυγή μέχρι την ερχόμενη Κυριακή και τη διεξαγωγή του β' γύρου των αυτοδιοικητικών εκλογών.
Ο κ. Κεδίκογλου αναφέρθηκε και στις ευρωεκλογές κάνοντας έκκληση για «διατήρηση της σταθερότητας και συνέχεια στην πορεία για έξοδο από την κρίση».

efsyn.gr

Scroll to top