20/05/14 ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ

Επεσαν έξω τα αποτελέσματα

      Pin It

Του Λάκη Μπέλλου

 

Βρήκαμε θέμα να συζητάμε. Αν έπεσαν έξω περισσότερο οι δημοσκοπήσεις ή τα έξιτ πολ. Σαν να λέμε ότι πέθανε κάποιος πολύ ή λίγο. Ούτε οι δημοσκοπήσεις ούτε τα γκάλοπ έπεσαν έξω. Επεσαν έξω τα τελικά αποτελέσματα.

 

Δεν μπορεί τόσο χάλια διαφημίσεις που φέρνουν τα αντίθετα αποτελέσματα. Πρέπει τις διαφημίσεις της Ν.Δ. να τις φτιάχνει ο ΣΥΡΙΖΑ και του ΣΥΡΙΖΑ η Ν.Δ. Εξαιρείται η διαφήμιση ΣΥΡΙΖΑ με μουσική το «Ντιρλαντά» που τραβάει τους νέους. Είναι η καλύτερη διαφήμιση τους δύο τελευταίους αιώνες.

 

Οπως θα ’χετε καταλάβει από τα σποτ της Ν.Δ., κεντρικό σύνθημα είναι το «Σταθερότητα». «Ανάπτυξη» τέλος. Πάμε πάλι πίσω, προς τη «σταθερότητα».

 

«Γεια σας, είμαι ο Αλέξης Τσίπρας και είμαι από την Ελλάδα». Το λέει ο Τσίπρας στη διαφήμιση του ΣΥΡΙΖΑ. Ευτυχώς που το διευκρίνισε. Γιατί ορισμένοι πιστεύουν ότι είναι από τη Βενεζουέλα και την Αργεντινή.

 

Υπερωρίες τραβάει ο Βορίδης. Πάλι στο Μέγκα, στο δελτίο ειδήσεων αυτή τη φορά. Ανησύχησαν όλοι πάντως που τον έβλεπαν γιατί είπε ότι έφτυσε αίμα. Ευτυχώς εννοούσε ότι «έφτυσε αίμα» η Ν.Δ. για να φέρει τη «σταθερότητα». Καλού-κακού, ο Πρετεντέρης τού έδωσε άδεια να μην καταρρεύσει και δεν τον είδα στην «Ανατροπή».

 

Ο Χατζηνικολάου στον σχολιασμό του στο STAR μοίρασε το καρπούζι ανάμεσα σε Ν.Δ. και έδωσε τα σπόρια στη Νέα Δημοκρατία. Πιο προβλέψιμο από το ότι θα πάρει ο Ολυμπιακός και το νέο πρωτάθλημα.

 

Στον ΣΚΑΪ έβγαλαν τον Λαφαζάνη και κοίταζε πλάγια, έξω από τα παράθυρα. Μισή ώρα! Δεν γίνεται. Πρόκειται για σαμποτάζ. Δεν μπορεί ο αετομάτης Μαλέλης να μην τον κατάλαβε.

 

Ο Μιχαλολιάκος είπε ότι κινδυνεύει η ζωή του. Πιο πολύ όμως κινδυνεύει να μην εκλεγεί.

 

Ο Μαρινάκης ασχολήθηκε χθες με τον Ολυμπιακό. Αγόρασε τον Μάνο Σέργιο που κάλεσε στη Βραζιλία ο Σάντος. Τον αγόρασε από το Αντίρριο και τον έδωσε κατευθείαν στον Εργοτέλη.

 

Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Μάνος Σέργιος παίζει καλύτερα μπουζούκι από τον Χαριστέα. Υπάρχουν ακόμα φήμες ότι πέφτει καλύτερα και από τον Καραγκούνη.

 

Ξέρω, ανησυχείτε για τη φωτογραφία. Είναι αφιερωμένη στην Ολγα Τρέμη, που είπε την ιστορική φράση ότι κοιμήθηκε και ξελαμπικάρισε! Θου, Κύριε, φυλακήν τω στόματί μου.

 

Ακριβώς βέβαια είπε «κοιμηθήκαμε και ξελαμπικάραμε». Είναι χειρότερο όμως έτσι γιατί απευθύνθηκε στον Πρετεντέρη και όλοι υποπτευθήκαμε ότι γίνονται όργια στο «Μέγκα». Τελικά έχουν γίνει όργια μόνο στη μετάδοση των εκλογικών αποτελεσμάτων.

 

Το επιβεβαιώνει και το έντυπο «Πάμε Λουκέτο»: Μετά το κόμμα «Τελεία» που ανήγγειλε ο Γκλέτσος, ιδρύει και ο Ψινάκης το «Καύλα». Συγχωνεύονται και γίνονται ένα κόμμα. Το «Τελεία και Καύλα». Αυτό είναι και το μήνυμα των εκλογών.

 

twitter.com/pamelouketo

 

Scroll to top