20/05/14 ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ

Οι «κομμένοι»

      Pin It

Ηταν γνωστό ότι από τη λίστα με τους 30 ποδοσφαιριστές που είχε προεπιλέξει ο Φερνάντο Σάντος, οι εφτά θα έμεναν εκτός τελικής αποστολής. Φυσικά, κάποιοι από αυτούς ήξεραν ότι είναι αουτσάιντερ και δεν τους προκάλεσε έκπληξη που δεν επιλέχθηκαν από τον Πορτογάλο τεχνικό, που στη συνέντευξη Τύπου δεν παρέλειψε να σχολιάσει την απουσία του Νίνη και του Σιόβα, οι οποίοι δεν ήταν ούτε στην προεπιλογή. Ειδικά για τον δεύτερο ο Σάντος στεναχωρήθηκε ιδιαίτερα, αν λάβουμε υπόψη μας αυτά που είπε.

 

ΤΖΟΡΒΑΣ

 

Κάποιοι τον θεώρησαν σίγουρο από τη στιγμή που η θέση παιζόταν μεταξύ εκείνου και του Γλύκου. Είναι ο πιο έμπειρος. Παρ’ όλα αυτά «κόπηκε», αφού ο νεαρός γκολκίπερ του ΠΑΟΚ είχε σαφώς πιο γεμάτη σεζόν.

 

Α. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

 

Από τον τραυματισμό του και μετά δεν είναι ο ίδιος. Τον κέρδισε ο Βαγγέλης Μόρας στη θέση των σέντερ μπακ, αφού Μανωλάς και Παπασταθόπουλος ήταν οι σίγουροι.

 

ΚΑΡΑΜΠΕΛΑΣ

 

Πιο πολύ για… εκφοβισμό στον Τζαβέλλα κλήθηκε ο Καράμπελας, ο οποίος ναι μεν έχει πάρει παιχνίδια στην Ισπανία, αλλά το γεγονός ότι δεν έγραψε ούτε μια συμμετοχή με την Εθνική έπαιξε τον ρόλο του.

 

ΦΟΡΤΟΥΝΗΣ

 

«Πρώτα θα ήθελα να πω πως μου κοστίζει που άφησα εκτός κάποιους ποδοσφαιριστές, καθώς όλοι βοήθησαν για να φτάσουμε εκεί, όπως είναι ο Φορτούνης και ο Νίνης», είπε ο Σάντος χωρίς να εξηγήσει περισσότερα.

 

ΚΑΡΕΛΗΣ

 

Γνώριζε κι ο ίδιος ότι δεν έχει πολλές ελπίδες. Αλλωστε, πριν από λίγες μέρες είχε δηλώσει ότι «μου φτάνει που είμαι στους 30. Είναι το πρώτο βήμα». Οπως αναμενόταν, δεν πήρε εισιτήριο για τη Βραζιλία.

 

ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ – Δ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

 

Εκπληξη προκάλεσε σε πολλούς το γεγονός ότι ο Σάντος πήρε μονάχα δύο καθαρούς επιθετικούς, αφήνοντας έξω Αθανασιάδη και Παπαδόπουλο. Ο Πορτογάλος αρκέστηκε να πει πως «έχουμε ποδοσφαιριστές που μπορούν να καλύψουν τη θέση του επιθετικού».

 

ΣΙΟΒΑΣ

 

Ο μεγάλος καημός του Σάντος ακούει στο όνομα Δημήτρης Σιόβας. Ο κεντρικός αμυντικός του Ολυμπιακού δεν συμπεριλήφθηκε στην προεπιλογή και κατ’ επέκταση στην τελική αποστολή. Ο ομοσπονδιακός προπονητής δήλωσε: «Αν έπαιζε σε κάποιο ματς, μπορεί τώρα να ήταν στην αποστολή. Γι’ αυτό περίμενα τις τελευταίες 3-4 εβδομάδες. Περίμενα τον δω και με τον Πανιώνιο και με τον Λεβαδειακό, αλλά δεν χρησιμοποιήθηκε. Ακόμη και τα φιλικά περίμενα».

 

Scroll to top