22/05/14 ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ

τετΡΑΔΙΟ

      Pin It

Radio News εν τάχει

www.e-tetradio.gr

 

Του Δημήτρη Κανελλόπουλου

 

Η ΕΕΤΤ, η Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων, δηλώνει πως έκλεισε τέσσερις παράνομους ραδιοσταθμούς εντός της Αττικής το δίμηνο Μαρτίου-Απριλίου, ραδιοσταθμούς που λειτουργούσαν «χωρίς διακριτικούς τίτλους, από το κέντρο εκπομπής στον Υμηττό, στις συχνότητες 87,5MHz, 98,0MHz, 107,2MHz και 99,8MHz». Περιττό να σας πούμε πως οι δύο από αυτούς, ο «Κρήτη FM» στους 87,5 κι εκείνος που εκπέμπει στους «99.8» και παίζει ωραία λαϊκά τραγούδια, είναι ξανά στον αέρα. Ετσι είναι αυτά…

 

Ο Ανδρέας Μαζαράκης, ο διάσημος Εξαρχείων των FM, από τη Δευτέρα θα ξενυχτάει και πάλι μαζί με τους φανατικούς ακροατές του, 1 με 5 μετά τα μεσάνυχτα, από τη συχνότητα του «Παραπολιτικά 90.1».

 

Επιτυχίες μόνο παίζει ο «Hit 88.9», επιτυχίες φουλ, επιλέγει όμως καλά τραγούδια, δεν βάζει αυτά του συρμού, που βαριέσαι να ακούς.

 

Απολύθηκε από τον «Αθήνα 9.84» ο Φοίβος Καρζής, επειδή δεν υπάκουσε στις εντολές της διοίκησης και παρουσίασε στην εκπομπή του συνέντευξη με υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο. Η τραγική ειρωνεία; Ο υποψήφιος κατέβαινε με τον συνδυασμό του Γιώργου Καμίνη.

 

Κάθε βράδυ 8 με 10 στον «Real FM» η Κατερίνα Ακριβοπούλου. Παρουσιάζει και το μεσημεριανό μαγκαζίνο του σταθμού, μαζί με τον Γιάννη Παπαδόπουλο, αλλά είναι φανερό πως δεν ταιριάζουν, δεν χωρούν και οι δύο στην ίδια εκπομπή.

 

Ανεβασμένοι πολύ στις μετρήσεις ακροαματικότητας ο συνεπής και καλός «Μελωδία 99.2» και ο νεανικός «DeeJay 95.2» του Μιχάλη Τσαουσόπουλου.

 

……………………………………………………………………………

 

Με dance μουσική

 

Νέο ραδιόφωνο στην μπάντα, το «Up 88.6». Με καλή dance μουσική στην playlist του και με την αισθητική των dj’s και των clubs στη φυσιογνωμία του. Μότο του, το «Turn The Volume Up». Ο ραδιοσταθμός είναι ο τρίτος του Νίκου Μπιλίρη, του ανήκουν επίσης ο δημοφιλής «Pepper 96.6» και ο επίσης νεοσύστατος «Μέντα 88», που παίζει το καλό ελληνικό τραγούδι στο στυλ του παλιού «Δεύτερου Προγράμματος». Το «Up 88.6», πρώην «Energy», επαναλανσάρεται στην μπάντα και μένει να δούμε αν θα κινηθεί στα χνάρια του «Best 92.6», ο οποίος, ειρήσθω εν παρόδω, επιστρέφει στα FM ως αυτοδιαχειριζόμενος ραδιοσταθμός από τους εργαζόμενους.

 

 

Scroll to top