goalreal

25/05/14 ONLINE ΕΚΔΟΣΗ

SPORT

Το τρόπαιο στη Ρεάλ, το χειροκρότημα στην Ατλέτικο

Για 10η φορά στην ιστορία της η Ρεάλ Μαδρίτης κατέκτησε το βαρύτιμο τρόπαιο απέναντι στη σκληροτράχηλη συμπολίτισσά της, Ατλέτικο. Ο συγκλονιστικός τελικός κρίθηκε στην παράταση, με τους «Ροχιμπλάνκος» να «κλωτσάνε» την ευκαιρία να κατακτήσουν το τρόπαιο.
      Pin It

Σε έναν συναρπαστικό αγώνα που οδηγήθηκε στην παράταση, η Ρεάλ Μαδρίτης πέτυχε τη μεγάλη ανατροπή και έγινε η πρώτη ομάδα που φθάνει στην κατάκτηση της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης στον κόσμο για 10η φορά.

realfans

Το τελικό 4-1 της Λισαβόνας δεν αντικατοπτρίζει σε καμία περίπτωση την εικόνα του αγώνα. Η Ατλέτικο Μαδρίτης έφθασε μια ανάσα από την κατάκτηση του βαρύτιμου τροπαίου αλλά ο Σέρχιο Ράμος είχε διαφορετική γνώμη αφού στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων έκανε το 1-1 και έστειλε την αναμέτρηση στην παράταση.

realatletico1

Το γκολ για την Ατλέτικο πέτυχε στο πρώτο ημίχρονο (36′) ο Γκοντίν. Να σημειώσουμε πως η «μικρότερη» ομάδα της Μαδρίτης είδε το μεγάλο της αστέρι Ντιέγκο Κόστα να γίνεται αλλαγή μόλις στο 9ο λεπτό της αναμέτρησης καθώς ένιωσε ενοχλήσεις (σ.σ. προερχόταν από τραυματισμό).

realatletico4

Στην παράταση, η Ατλέτικο ξέμεινε από δυνάμεις και ο Γκάρετ Μπέιλ στο 110′ έκανε το 2-1. Το 3-1 για τους «μερένχες» έκανε ο Μαρτσέλο στο 117′ και το τελικό 4-1 ο Ρονάλντο στο 120′ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι.

realatletico7

efsyn.gr

Scroll to top