marinakis-moralis

25/05/14 ONLINE ΕΚΔΟΣΗ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μώραλης και Μαρινάκης ζήτησαν «αλλαγή» στον Πειραιά

«Σήμερα οι Πειραιώτισσες και οι Πειραιώτες ψηφίζουν αλλαγή, γυρίζουν την πλάτη τους στο χθες, στη μετριότητα, στη μιζέρια, στη διχόνοια, στη διαίρεση» είπε ο υποψήφιος δήμαρχος. «Ο Πειραιάς ψήφισε για ευημερία, για δουλειές, για έργα. Όλα τα άλλα είναι λεπτομέρειες», δήλωσε ο Βαγγέλης Μαρινάκης.
      Pin It

Στις 10.30 το πρωί στο 38ο Δημοτικό Σχολείο Πειραιά  ψήφισε ο υποψήφιος δήμαρχος Γιάννης Μώραλης, επικεφαλής του συνδυασμού «Πειραιάς Νικητής». Αμέσως μετά δήλωσε:  «Είναι μια καινούργια ημέρα για τον Πειραιά. Σήμερα οι Πειραιώτισσες και οι Πειραιώτες ψηφίζουν αλλαγή, γυρίζουν την πλάτη τους στο χθες, στη μετριότητα, στη μιζέρια, στη διχόνοια, στη διαίρεση».

 

moralis

«Σήμερα η μεγάλη πειραϊκή συμμαχία που φτιάξαμε αυτές τις 40 ημέρες ψηφίζει ανατροπή, ψηφίζει προοπτική, ψηφίζει ελπίδα και χαμόγελο για τους πολίτες», κατέληξε ο κ. Μώραλης.

Μαρινάκης: «Ο Πειραιώτης χρειάζεται μια μεγάλη αλλαγή»

Στις 11.30 το πρωί στο 20ό Δημοτικό Σχολείο Πειραιά άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα ο Βαγγέλης Μαρινάκης, προέδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό «Πειραιάς Νικητής» του Γιάννη Μώραλη.

 

SONY DSC

 

Αμέσως μετά δήλωσε: «Σήμερα ο Πειραιάς ψήφισε για ευημερία, για δουλειές, για έργα. Όλα τα άλλα είναι λεπτομέρειες. Ο Πειραιώτης χρειάζεται δουλειά, χρειάζεται μια μεγάλη αλλαγή. Εμείς μπορούμε να την κάνουμε και θα είμαστε εκεί».

 

ΧΡ.ΠΑΠ.
efsyn.gr

Scroll to top