mixaloliakos

25/05/14 ONLINE ΕΚΔΟΣΗ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Είναι η στιγμή της απόλυτης δημοκρατίας, δήλωσε ο Β. Μιχαλολιάκος

Ο δήμαρχος Πειραιά είχε διάλογο με εκλογικό αντιπρόσωπο του Γ. Μώραλη που του είπε «είμαι από τον Πειραιά και τρία χρόνια άνεργος».
      Pin It

«Ό,τι καλύτερο για τον τόπο μας, για την πόλη μας, για την περιφέρειά μας, που είναι σχεδόν η μισή Ελλάδα αλλά και για μια Ευρώπη η οποία θα λαμβάνει υπόψη της τον άνθρωπο, ιδιαίτερα τον αδύναμο άνθρωπο», ευχήθηκε ο Βασίλης Μιχαλολιάκος κατά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος.

Λίγο πριν από τις 12 το μεσημέρι ο δήμαρχος Πειραιά και επικεφαλής του συνδυασμού «Μας Ενώνει ο Πειραιάς» έφτασε στο 9ο Γενικό Λύκειο Πειραιά προκειμένου να ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα. Αφού περιόδευσε από τα εκλογικά τμήματα, ο κ. Μιχαλολιάκος απευθυνόμενος προς τους δημοσιογράφους ρώτησε αν αυτό είναι το σωστό εκλογικό τμήμα που ψηφίζει και είναι εγγεγραμμένος.

Στη συνέχεια αφού παρέλαβε τα ψηφοδέλτια και σε διάλογο που είχε με εκλογικό αντιπρόσωπο του συνδυασμού «Πειραιάς Νικητής» του Γιάννη Μώραλη, τον ρώτησε αν είναι από τον Πειραιά. Εκείνος του απάντησε: «Ναι είμαι από τον Πειραιά και τρία χρόνια άνεργος». «Θα σου βρω εγώ τώρα δουλειά», του ανταπάντησε ο Βασίλης Μιχαλολιάκος.

Ύστερα δήλωσε πως «είναι η στιγμή της απόλυτης δημοκρατίας. Είναι η στιγμή που ο πολίτης έχει τη μεγαλύτερη δύναμη, που παίρνει στα χέρια του την τύχη της πόλης του, της περιφέρειάς του και επηρεάζει τα δρώμενα στην Ευρωβουλή. Έπραξα και εγώ ως πολίτης το καθήκον μου για τη δημοκρατία».

Ερωτηθείς εάν έχουν παρατηρηθεί προβλήματα στην εκλογική διαδικασία, ο κ. Μιχαλολιάκος απάντησε: «καλή επιτυχία στη δημοκρατία».

 

efsyn.gr

Scroll to top