mixelakis-ypes

25/05/14 ONLINE ΕΚΔΟΣΗ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μιχελάκης: Ομαλά εξελίσσεται η εκλογική διαδικασία

Όπως δήλωσε ο υπουργός Εσωτερικών, παρά την τριπλή εκλογική αναμέτρηση και τα μικροπροβλήματα που παρουσιάστηκαν, «στο υπουργείο βρισκόμαστε σε συνεχή ετοιμότητα για να διασφαλίσουμε την απρόσκοπτη διεξαγωγή των εκλογών».
      Pin It

Ομαλά εξελίσσεται η εκλογική διαδικασία, παρά την τριπλή εκλογική αναμέτρηση και τα μικροπροβλήματα που παρουσιάστηκαν, σημείωσε ο Γιάννης Μιχελάκης και πρόσθεσε ότι «είναι μια πρωτόγνωρη διαδικασία, καθώς για πρώτη φορά ψηφίζουμε για τρεις διαφορετικές εκλογές, παρ’ όλα αυτά, όλα εξελίσσονται ομαλά. Χωρίς ταλαιπωρία, χωρίς καθυστερήσεις. Κάποια συνήθη μικροπροβλήματα που παρουσιάστηκαν, αντιμετωπίστηκαν άμεσα. Να πούμε ότι και στα δύο νησιά, τη Λήμνο και τη Σαμοθράκη, όπου έγινε ιδιαίτερα αισθητός ο χθεσινός ισχυρός σεισμός , και εκεί όλα εξελίσσονται κανονικά».

Ο υπουργός Εσωτερικών κάλεσε τους πολίτες να μην επιτρέψουν με την αποχή να αποφασίσουν άλλοι για λογαριασμό τους καθώς σήμερα «επιλέγουν τους δημάρχους, τους περιφερειάρχες και τους εκπροσώπους της χώρας μας στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο για τα επόμενα 5 χρόνια».

efsyn.gr

Scroll to top