rena-dourou

26/05/14 ONLINE ΕΚΔΟΣΗ

Ρ. Δούρου: «Αύριο ξεκινάει ένας πόλεμος με τα συμφέροντα»

Η υποψήφια για την περιφέρεια της Αττικής υποστήριξε πως «δώσαμε έναν σπουδαίο αγώνα με ήθος κόντρα στα συμφέροντα». Συγχαρητήρια στην κ. Δούρου από τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα .
      Pin It

«Δώσαμε έναν σπουδαίο αγώνα με ήθος κόντρα στα συμφέροντα», είπε η νέα περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου, από τα Προπύλαια του Πανεπιστημίου, περίπου στις 2 μετά τα μεσάνυχτα της Κυριακής. «Αύριο ξεκινάει ένας πόλεμος με τα συμφέροντα», είπε η κ. Δούρου που επικρατεί στο ντέρμπι της περιφέρειας Αττικής.

«Θα αλλάξουμε τις ζωές μας στη περιφέρεια της Αττικής, θα τις αλλάξουμε σε όλη τη χώρα. Με το ίδιο ήθος θα πορευτούμε τα επόμενα 5 χρόνια. Για τους πολίτες, από τους πολίτες», τόνισε, προσθέτοντας πως «δεν θα υπάρχουν δήμαρχοι και πολίτες πρώτης και δεύτερης κατηγορίας», ευχαριστώντας όσους δούλεψαν δίπλα της τους τελευταίους 4,5 μήνες, και που εργάστηκαν με ήθος και αξιοπρέπεια.

«Αύριο ξημερώνει μια σπουδαία μέρα. Μια μέρα που όπως ξέρει η Αριστερά και επιτάσσει η δημοκρατία θα είναι για όλους και για όλες», κατέληξε η νέα περιφερειάρχης Αττικής.

«Η Ρένα Δούρου κατέγραψε μία ιστορική νίκη στη μεγαλύτερη περιφέρεια της χώρας», είπε από την πλευρά του ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας. «Το μήνυμα είναι πως αυτός ο λαός δεν βολεύεται με λιγότερο ήλιο, με λιγότερη αξιοπρέπεια. Αναλαμβάνουμε μια ιστορική ευθύνη», ανέφερε ο κ. Τσίπρας, ο οποίος αναφέρθηκε στην κυβέρνηση σημειώνοντας πως «θα τους ρίξουμε με τον αγώνες μας…».

 

efsyn.gr 

Scroll to top