kalpi2

26/05/14 ONLINE ΕΚΔΟΣΗ

Το μήνυμα της κάλπης

«...Αυτό το είδος των ψηφοφόρων της Χ.Α. που παριστάνουν τους… δημοκράτες, θυμίζουν την πουτάνα της γνωστής παροιμίας που θέλει να κρυφτεί αλλά η χαρά δεν την αφήνει....».
      Pin It

Της Αρτέμιδος Σπηλιώτη

Νίκη της δημοκρατίας με τρίτο κόμμα η Χρυσή Αυγή! Εύγε μας!

Δήθεν πατριώτες, δήθεν παραπλανημένοι, δήθεν αγανακτισμένοι με τη σαπίλα του πολιτικού συστήματος, δήθεν εξαντλημένοι από τις μνημονιακές πολιτικές Ελληνες ψηφοφόροι μπήκαν στο παραβάν και έβαλαν στον φάκελο το ψηφοδέλτιο της Χ.Α.

Στην πραγματικότητα είναι απλώς φασίστες, ναζιστές ακροδεξιοί που βρήκαν ένα ή περισσότερα άλλοθι για να εκφραστούν. Στη συντριπτική τους πλειοψηφία αρνούνται να ομολογήσουν ευθέως ότι ψηφίζουν Χρυσή Αυγή, αλλά μια γενικόλογη πολιτική συζήτηση είναι αρκετή για να υποψιαστείς ποιος είναι αυτός που το τελικά θα κάνει το… έγκλημα.

Αυτό το είδος των ψηφοφόρων της Χ.Α. που παριστάνουν τους… δημοκράτες, θυμίζουν την πουτάνα της γνωστής παροιμίας που θέλει να κρυφτεί αλλά η χαρά δεν την αφήνει.

Θα μου πείτε, εδώ κοτζάμ αρχηγός και τα πρωτοπαλίκαρά του αρνήθηκαν ότι είναι ναζιστές, ο ταπεινός ψηφοφόρος θα έβγαινε να το διαλαλήσει;

Οι ψηφοφόροι της Χ.Α., λοιπόν, όσο κι αν θέλουμε να εθελοτυφλούμε ζουν ανάμεσα μας, αλλά δεν μας το λένε γιατί φοβούνται μήπως δεν τους βάλουμε ποτέ ξανά στα σπίτια μας, μήπως δεν ψωνίσουμε από το μαγαζί τους.

Αυτό είναι, σ’ ένα βαθμό, παρήγορο.

Το πλέον απογοητευτικό είναι ότι παρά το γεγονός ότι ήδη από την πρώτη Κυριακή, το πολιτικό προσωπικό της χώρας είχε λάβει το μήνυμα (βλ. ποσοστά Κασιδιάρη, Παναγιώταρου κ.λπ.) αλλά περιορίστηκε σε έναν δήθεν μελό προβληματισμό ολίγων ωρών για τις επιδόσεις της Χ.Α. Μόλις ξημέρωσε Δευτέρα, κάποιοι άρχισαν να διεκδικούν τα παραπλανημένα ψηφαλάκια και για ξεκάρφωμα άρχισαν να κατηγορούν τους αντιπάλους τους για άνοιγμα προς τους φασίστες. Όλα αυτά όμως είναι ήδη γνωστά.

 

efsyn.gr

Scroll to top