skafos

27/05/14 ONLINE ΕΚΔΟΣΗ

ΕΛΛΑΔΑ

Έκθεση παραδοσιακών σκαφών στα Μέθανα

Το 2ο ναυτικό σαλόνι απευθύνεται σε μια μεγάλη γκάμα επισκεπτών, από τον απλό ταξιδιώτη μέχρι το λάτρη της παράδοσης και της ιστορίας αλλά και τους επαγγελματίες του yachting και τους αλιείς .
      Pin It

skafos3

Μια πλωτή έκθεση για ανθρώπους, ιδιώτες και επαγγελματίες, που αγαπούν τα παραδοσιακά σκάφη, πραγματοποιείται στα Μέθανα από 30 Μαίου έως και 1η Ιουνίου. Σκοπός της έκθεσης να μυήσει τους φίλους της ελληνικής παραδοσιακής ναυπηγικής στα χειροποίητα παραδοσιακά σκάφη αλλά και στα παραδοσιακά καρνάγια.

skafos1

Την 2η πλωτή έκθεση συνδιοργανώνουν ο Ελληνικός Σύνδεσμος Παραδοσιακών Σκαφών (ΕΣΥΠΑΣ) και η Ένωση Πλοιοκτητών Ελληνικών Σκαφών Τουρισμού (ΕΠΕΣΤ) με τη βοήθεια του δήμου Τροιζηνίας, του Λιμενικού Ταμείου Μεθάνων Τροιζηνίας και του ΕΟΤ. Οι εκδηλώσεις έχουν τεθεί υπό την αιγίδα των υπουργείων Ναυτιλίας και Τουρισμού. Το 2ο ναυτικό σαλόνι απευθύνεται σε μια μεγάλη γκάμα επισκεπτών, από τον απλό ταξιδιώτη μέχρι το λάτρη της παράδοσης και της ιστορίας αλλά και τους επαγγελματίες του yachting και τους αλιείς, οι οποίοι θα έχουν την ευκαιρία να δουν τρεχαντήρια, βαρκαλάδες, περάματα, καραβόσκαρα, λίμπερτι, γαϊτες και άλλα παραδοσιακά σκάφη.

skafos2

 

Χριστίνα Παπασταθοπούλου

efsyn.gr

Scroll to top