28/05/14 ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ

Απόνερα …εντός συνόρων

      Pin It

Χωρίς ξένο Τύπο

 

Κι έτσι ξαφνικά η χώρα μας θα μείνει χωρίς ξένο Τύπο. Το Πρακτορείο Διανομής Ξένου Τύπου πτώχευσε και έκλεισε, ανακοινώνοντας την αναστολή των εργασιών του και ζητώντας από τους συνεργάτες του, από τους ιδιοκτήτες των σημείων στα οποία πωλείται πανελλαδικά ο ξένος Τύπος δηλαδή, να προχωρήσουν σε εκκαθάριση, επιστρέφοντας τα υπόλοιπα περιοδικά που διέθεταν στα μαγαζιά τους. Στην Ελλάδα διακινούνται περίπου 4 χιλιάδες τίτλοι ξένων περιοδικών και 20 τίτλοι εφημερίδων. Ηδη κάποιοι επιχειρηματίες έχουν δείξει ενδιαφέρον για τη διανομή, μέχρι να λυθεί το θέμα θα έχει περάσει το καλοκαίρι και, μαζί του, η τουριστική σεζόν.ΔΗΜ.ΚΑΝ.

 

………………………………………….

 

Μπάλα πριν από το Μουντιάλ

 

Τους αγώνες προετοιμασίας και της εθνικής μας ομάδας ποδοσφαίρου για την τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Βραζιλίας έχει εξασφαλίσει η ψηφιακή πλατφόρμα του ΟΤΕ ΤV, τους οποίους και θα μεταδώσει και σε υψηλή ευκρίνεια (high definition). Οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV θα έχουν τη δυνατότητα να δουν συνολικά 16 φιλικές αναμετρήσεις, με τη συμμετοχή των φαβορί και αουτσάιντερ του Μουντιάλ. Η αρχή έγινε χθες με το Ιαπωνία – Κύπρος, ενώ θα ακολουθήσει η αναμέτρηση της Εθνικής μας με την Πορτογαλία αυτό το Σάββατο (Οtesport 1 και HD, 21.30) σε περιγραφή Αλέξη Σπυρόπουλου, ενώ τον αγώνα θα μεταδώσει απευθείας και το Mega σε περιγραφή Χρήστου Σωτηρακόπουλου. Ο ΟΤΕ TV θα καλύψει επίσης τις αναμετρήσεις της Εθνικής μας στις ΗΠΑ με τη Νιγηρία και τη Βολιβία, με αποστολή του Τάσου Κολλίντζα που θα κάνει την περιγραφή των αγώνων. Αυτήν την Κυριακή η ψηφιακή πλατφόρμα θα μεταδώσει τα Γερμανία – Καμερούν (21.30) και Γαλλία – Παραγουάη (22.00), ενώ θα ακολουθήσουν οι μεταδόσεις άλλων συνολικά 11 φιλικών αναμετρήσεων.

 

……………………………………….

 

«Satisfaction» στη Nova

 

Με νέα κωμική σειρά ετοιμάζεται να «φορτώσει» το πρόγραμμά της η ψηφιακή πλατφόρμα της NOVA από την αρχή του πρώτου μήνα του καλοκαιριού. Πρόκειται για το «Satisfaction» που θα κάνει πρεμιέρα την 1η Ιουνίου και θα μεταδίδεται κάθε Κυριακή στις 17.20 από τα Novacinema 1 και Novacinema 1 HD. Η καναδική παραγωγή «Satisfaction», στην οποία πρωταγωνιστούν οι Luke Macfarlane, Leah Renee και Ryan Belleville, έχει την υπογραφή του Tim McAuliffe και είναι εμπνευσμένη από τις προσωπικές εμπειρίες του δημιουργού της. Ενα νέο ζευγάρι και ο αιώνια κολλητός φίλος τους, στα 20 τους συγκατοικούν προσπαθώντας να αφήσουν πίσω το ανώριμο παρελθόν τους και να προσαρμοστούν στη νέα ζωή των ενήλικων. Η ψηφιακή πλατφόρμα της NOVA θα διαθέτει τη σειρά και στην υπηρεσία Nova On Demand, ενώ η παραγωγή θα είναι προσβάσιμη από laptop, smartphone και tablet, μέσω του Nova GO.

 

Scroll to top