volosaiginiakos

28/05/14 ONLINE ΕΚΔΟΣΗ

SPORT

Επιστρέφει στη Super League η Κέρκυρα

Οι «Φαίακες» επικράτησαν 1-0 εντός έδρας του Ηρακλή και πανηγύρισαν την άνοδό τους στη πρώτη κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου. Νίκη Βόλου και Ολυμπιακός Βόλου συγκεντρώνουν μεγαλύτερες πιθανότητες για να διεκδικήσουν τον προβιβασμό τους .
      Pin It

Την άνοδο στη Super League πανηγυρίζει η Κέρκυρα από το βράδυ της Τετάρτης. Μία αγωνιστική πριν το φινάλε των πλέι οφ της Β΄ Εθνικής, οι «Φαίακες» επικράτησαν 1-0 εντός έδρας του Ηρακλή και διατήρησαν τη διαφορά των 4 βαθμών από τον τρίτο της βαθμολογίας, Ολυμπιακό Βόλου (ανεβαίνουν απευθείας οι δύο πρώτοι).

«Αγκαλιά» με το απευθείας εισιτήριο για τα μεγάλα σαλόνια βρίσκεται και η Νίκη Βόλου, μετά το σπουδαίο «διπλό» που πέτυχε στην Εύβοια επί του Ηρακλή Ψαχνών (2-1). Οι «κυανόλευκοι» διατήρησαν το +2 από το «συμπολίτη», Ολυμπιακό Βόλου, που επιβλήθηκε στην έδρα του με 2-0 του Αιγινιακού, οπότε στο φινάλε του μίνι πρωταθλήματος έχουν την ευκαιρία να πανηγυρίσουν την άνοδο, αρκεί να νικήσουν στο Βόλο τον αδιάφορο Ηρακλή.

Ο Ολυμπιακός, έτσι όπως είναι τα πράγματα το πιο πιθανό είναι να τερματίσει τρίτος (του αρκεί μία ισοπαλία στα Χανιά την τελευταία αγωνιστική) και σε τέτοια περίπτωση θα διεκδικήσει την άνοδό του στο μπαράζ με τη Ξάνθη.

Στο παιχνίδι της 3ης θέσης έμεινε η ομάδα των Χανίων, μετά τη νίκη της με 1-0 επί του Φωστήρα. Οι Κρήτες θέλουν τη νίκη στο φινάλε επί του Ολυμπιακού, στην έδρα τους, προκειμένου να παίξουν την άνοδο στο μπαράζ με την ακριτική ομάδα.

 

Τα σημερινά αποτελέσματα:

Χανιά-Φωστήρας 1-0

Ολυμπιακός Βόλου-Αιγινιακός 2-0

Ηρακλής Ψαχνών-Νίκη Βόλου 1-2

Κέρκυρα-Ηρακλής 1-0

Η βαθμολογία (σε 13 αγώνες)

Κέρκυρα 28

Νίκη Βόλου 26

Ολυμπιακός Βόλου 24

Χανιά 21

Ηρακλής Ψαχνών 18

Ηρακλής 15

Αιγινιακός 13

Φωστήρας 9

 

 

efsyn.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Scroll to top