sinnefia

30/05/14 ONLINE ΕΚΔΟΣΗ

ΕΛΛΑΔΑ

Φθινοπωρινό το σκηνικό του καιρού

Ισχυρές βροχές και καταιγίδες στη βόρεια ηπειρωτική Ελλάδα και το βορειοανατολικό Αιγαίο προβλέπει για σήμερα η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία. Μικρής διάρκειας βροχές το μεσημέρι στην Αττική.
      Pin It

Στην Αττική, το πρωί ηλιοφάνεια, ενώ το μεσημέρι λίγες σποραδικές βροχές μικρής διάρκειας. Οι άνεμοι δυτικοί 4 με 6 Μποφόρ, τα θερμόμετρα από 16 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

Συννεφιά στη Θεσσαλονίκη και μέχρι το μεσημέρι βροχές και καταιγίδες. Αισθητή η πτώση της θερμοκρασίας, που θα κυμανθεί από 16 έως 23 βαθμούς.

Στη Θράκη και στη Μακεδονία βροχές και κατά διαστήματα καταιγίδες. Οι βροχοπτώσεις στα ανατολικά θα είναι ισχυρές και θα σημειωθούν χαλαζοπτώσεις. Η θερμοκρασία δεν θα ξεπεράσει τους 20 με 23 βαθμούς.

Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Στερεά κυρίως το μεσημέρι και το απόγευμα, βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Έως 18 βαθμοί στα Γιάννενα, έως 22 σε Αγρίνιο, Ζάκυνθο και Αργοστόλι.

Άστατος καιρός στην Πελοπόννησο, με βροχές στα δυτικά και μικρής διάρκειας καταιγίδες στα βορειοδυτικά. Οι θερμοκρασίες έως τους 26 βαθμούς.

Στην Κρήτη τα ξημερώματα βροχές, στη συνέχεια ηλιοφάνεια.

Στα Δωδεκάνησα, στις Κυκλάδες, στη Σάμο και στην Ικαρία βροχές και καταιγίδες, από το μεσημέρι καλός ο καιρός.

Στα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου δυνατές βροχοπτώσεις και δυνατός αέρας.

Στις Σποράδες, τη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά και την Εύβοια κατά διαστήματα αυξημένες νεφώσεις, τις μεσημεριανές ώρες βροχές και στα ορεινά καταιγίδες. Η θερμοκρασία δεν θα ξεπεράσει τους 26 βαθμούς.

 

efsyn.gr

Scroll to top