30/05/14 ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ

Απόνερα …εντός συνόρων

      Pin It

ΔΟΛ(ιες) οι απολύσεις

 

Το Εφετείο της Αθήνας έκρινε τελικά ότι όλες οι ομαδικές απολύσεις (δημοσιογράφων, τεχνικών και διοικητικών) που έγιναν από τον ΔΟΛ τον Δεκέμβριο του 2010 είναι παράνομες. Σύμφωνα με τους δικαστές, ο ΔΟΛ, με τις απολύσεις αυτές, υπερέβη το επιτρεπόμενο από τον νόμο περί ομαδικών απολύσεων (Ν. 1387/1983) όριο χωρίς να τηρήσει τις προβλεπόμενες, τόσο από την ελληνική όσο και την ευρωπαϊκή νομοθεσία, διαδικασίες. Το Εφετείο δηλαδή αποφάνθηκε, έπειτα από προσφυγή του δημοσιογράφου Τάκη Τσιμπούκη (απολυμένος από το «Βήμα» το 2010) ότι ο ΔΟΛ παρέκαμψε την προβλεπόμενη διαδικασία και προέβη στις ομαδικές απολύσεις παρανόμως.

 

………………………………………………………………………

 

 

Στους ρυθμούς του Μαραβέγια

 

Ο Κωστής Μαραβέγιας επιστρέφει με το δεύτερο επεισόδιο της ντοκιμαντερίστικης εκπομπής «Μουσική παντού» (την άλλη Παρασκευή 6/6, 19.15, ΝΕΡΙΤ) με τη Σόνια Θεοδωρίδου να παίζει ακορντεόν και να τραγουδάει στους περαστικούς της πλατείας Συντάγματος. Ξημερώματα στην πλατεία Αυδή του Μεταξουργείου ο Κωστής Μαραβέγιας ντουετάρει με τον Πάνο Μουζουράκη, ενώ στην ίδια εκπομπή θα δούμε τη Μαρίζα Ρίζου Κυριακή πρωί στην πλατεία Πετραλώνων και τη Sugahspank! με τους Swing Shoes στην έκθεση graffiti στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών.

 

………………………………………………………………………

 

Νέα σειρά και καινούργιοι κύκλοι από τη Nova…

 

Τον Ιούνιο η ψηφιακή συνδρομητική πλατφόρμα της Nova θα ρίξει στη μάχη της τηλεθέασης μέσα από τα κανάλια Fox και Fox Life νέους κύκλους επεισοδίων από τις σειρές «Girls», «The Killing» και «The Glades» ενώ πρεμιέρα θα κάνει και ένα καινούργιο σίριαλ φαντασίας. Πρόκειται για το «Once Upon A Time In Wonderland» που θα μεταδίδεται από τις 9/6 και κάθε Δευτέρα στις 21.50 από το Fox Life και βασίζεται στο μυθιστόρημα του Lewis Carroll «Οι περιπέτειες της Αλίκης στη Χώρα των Θαυμάτων». Στις 7/6 θα ξεκινήσει ο δεύτερος κύκλος της πρωτοποριακής κωμικής σειράς «Girls» (κάθε Σάββατο στις 23.00), με τα κορίτσια της σειράς να κάνουν πρόοδο στα ερωτικά και επαγγελματικά τους θέματα, αλλά και στις φιλίες τους. Στο Fox θα αρχίσει από τις 23/6 ο τρίτος κύκλος του «The Killing» (κάθε Δευτέρα στις 21.30), που έχει κάνει τεράστια επιτυχία σε περισσότερες από 20 χώρες σε όλο τον κόσμο. Η σειρά αυτή σηματοδοτεί την έναρξη ενός πλούσιου καλοκαιρινού προγράμματος στο Fox, στο οποίο από τις 27/6 και κάθε Παρασκευή στις 21.30 θα αρχίσει να προβάλλεται και ο τέταρτος κύκλος της αστυνομικής σειράς «The Glades».

 

Scroll to top