portugalgreece

31/05/14 ONLINE ΕΚΔΟΣΗ

SPORT

Φιλική ισοπαλία στη Λισαβόνα

Έχοντας ένα κακό και ένα καλό ημίχρονο η εθνική μας ομάδα ποδοσφαίρου, αναδείχθηκε ισόπαλη χωρίς σκορ, με αντίπαλους τους Ίβηρες. Στα αρνητικά η ανάπτυξη της ομάδας. Στα θετικά η παρουσία του Φετφατζίδη .
      Pin It

Χωρίς το μεγάλο της αστέρι Κριστιάνο Ρονάλντο, η Πορτογαλία παραχώρησε λευκή ισοπαλία κόντρα στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, σε φιλική αναμέτρηση στη Λισαβόνα. Οι Πορτογάλοι είχαν τον έλεγχο του παιχνιδιού στο μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης χωρίς να δημιουργήσουν τη μεγάλη φάση.

Η «γαλανόλευκη» ομάδα παρουσίασε δυο πρόσωπα. Ήταν πολύ κακή στο πρώτο μέρος στο κομμάτι της ανάπτυξης και στη δημιουργία φάσεων. Στο δεύτερο μέρος με τις αλλαγές του Σάντος (κυρίως με την είσοδο των Καραγκούνη-Φετφατζίδη) το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα εμφανίσθηκε βελτιωμένο και μάλιστα απείλησε δυο φορές με αξιώσεις να πετύχει κάποιο τέρμα.

Η εθνική μας ομάδα ποδοσφαίρου, στις λίγες μέρες που απομένουν για την έναρξη του Μουντιάλ, καλείται να διορθώσει τις αδυναμίες της και να παρουσιαστεί έτοιμη στο παγκόσμιο κύπελλο ποδοσφαίρου.

Στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, η «γαλανόλευκη» θα δώσει δυο ακόμα φιλικές αναμετρήσεις, στις 3 και 6 Ιουνίου, με αντιπάλους τη Νιγηρία και τη Βολιβία, αντίστοιχα.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Πορτογαλία: Εντουάρντο (46′ Μπέτο), Μπρούνο Άλβες, Μιγκέλ Βελόσο,Γουΐλιαμ Καρβάλιο (89′ Νέτο), Έντερ (65′ Αμορίμ), Ρικάρντο Κόστα, Νάνι (83′ Ράφα), Βαρέλα (70′ Βιερίνια) , Αντρέ Αλμέιδα, Περέιρα, Πόστιγκα (46′ Ούγκο Αλμέιδα).

Ελλάδα: Καρνέζης, Τοροσίδης, Χολέμπας, Μανωλάς (71′ Βύντρα), Παπασταθόπουλος (40′ Μόρας), Τζιόλης (46′ Καραγκούνης), Μανιάτης, Κατσουράνης, Σαλπιγγίδης (63′ Φετφατζίδης), Σαμαράς (86′ Χριστοδουλόπουλος), Μήτρογλου (63′ Γκέκας).

 

efsyn.gr

Scroll to top