03/06/14 ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ

ΔΙΚΗ Β. ΣΤΕΦΑΝΑΚΗ

Αποκαλύψεις-σοκ από την κολλητή της Φαίης

      Pin It

Με την κατάθεση επιστήθιας φίλης της αδικοχαμένης Φαίης Μπάχλα, που περιέγραψε ενώπιον των δικαστών όλο το παρασκήνιο που προηγήθηκε του άγριου ξυλοδαρμού της από τον φίλο της, Βαγγέλη Στεφανάκη, συνεχίστηκε και χθες η δίκη με κατηγορούμενο τον νεαρό που γρονθοκόπησε μέχρι θανάτου το 23χρονο κορίτσι.

 

Η μάρτυρας Δάφνη Μπαλατσούρα αναφέρθηκε στο ιστορικό της γνωριμίας των δύο νέων, η οποία είχε διάρκεια μόλις δύο-τριών μηνών, καθώς και στην παράξενη συμπεριφορά της 32χρονης αδελφής τής Φαίης και συγκατηγορούμενης σήμερα, Μαριαλένας. «Το πρώτο διάστημα της γνωριμίας της Φαίης και του Βαγγέλη ήταν όλα καλά. Μετά άρχισε να μου λέει (σ.σ. η Φαίη) ότι κάτι δεν πάει καλά, ότι κάτι τρέχει με την αδελφή της…», ανέφερε η μάρτυρας, προσθέτοντας: «Οποτε έπαιρνε τηλέφωνο τον ένα ή τον άλλο, ήταν πάντοτε μαζί. Μία φορά κοιμήθηκαν και οι τρεις στο ίδιο κρεβάτι…».

 

Η φίλη του θύματος αναφέρθηκε και σε περιστατικά ζήλιας του 26χρονου, αλλά και στις υποψίες της ότι είχε χτυπήσει την άτυχη κοπέλα και στο παρελθόν: «Τον τελευταίο καιρό, φαινόταν καταπιεσμένη. Την έβλεπα μόνο στο σπίτι. Μια ημέρα είπαμε να πάμε για φαγητό, τον πήρε να του το πει και αυτός έβαλε τις φωνές, γιατί πίστευε ότι θέλει να βγει έξω».

 

Σύμφωνα με όσα αφηγήθηκε η μάρτυρας, μία φορά η 23χρονη κοπέλα «κούτσαινε και είχε χτύπημα στο πρόσωπο», αλλά, όταν τη ρώτησαν τι συνέβη, έδωσε διαφορετική εκδοχή σε εκείνη και διαφορετική σε μια άλλη κοινή τους φίλη. Η μάρτυρας αναφέρθηκε και στην άσχημη συμπεριφορά της Μαριαλένας προς τη Φαίη. Πρόσθεσε πως κολλητή της 32χρονης της εκμυστηρεύτηκε ότι «η Μαριαλένα της είχε πει πως θέλει να βάλει μπράβους να τη χτυπήσουν, αλλά και να προσλάβει ηθοποιό, για να παραστήσει το αγόρι της Φαίης, προκειμένου να τσακωθεί το ζευγάρι». Η δίκη συνεχίζεται στις 6 Ιουνίου.

 

Μαρία Δήμα

 

Scroll to top