lidl

03/06/14 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Eπίσημη έναρξη της Food Expo Eridanous

Ελληνικά Προϊόντα για όλη την Ευρώπη. Στο πλαίσιο της Έκθεσης Ελληνικών Προϊόντων της Lidl Hellas, θα πραγματοποιηθεί τελετή έναρξης στο ξενοδοχείο Intercontinental στην Αθήνα την Τετάρτη 11 Ιουνίου στις 12:00 .
      Pin It

Πρόκειται για την πρώτη Έκθεση ελληνικών προϊόντων, Expo Hellas, που πραγματοποιεί η Lidl Hellas, παρουσία του Προέδρου της Lidl διεθνώς, και απευθύνεται σε στελέχη και μέλη των Διοικήσεων των 26 χωρών της Ευρώπης που δραστηριοποιείται η εταιρεία  στο ξενοδοχείο Intercontinental στην Αθήνα την Τετάρτη 11 Ιουνίου στις 12:00. Σκοπός της Έκθεσης ελληνικών προϊόντων είναι η προώθηση των ελληνικών προϊόντων στα 10.000 καταστήματα των χωρών δραστηριότητας της Lidl.

Η Lidl Hellas, ως μια ελληνική πρωτοπόρος εταιρεία σούπερ μάρκετ έχει ήδη επενδύσει κατά τη 16ετή πορεία της στην Ελλάδα περισσότερα από 1,2 δις. Ευρώ, προσφέροντας περισσότερες από 4.000 μόνιμες θέσεις εργασίας σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Ως μια εταιρεία που δραστηριοποιείται στην ελληνική αγορά, η Lidl Hellas θέτει ιδιαίτερη βαρύτητα στην προώθηση και ανάδειξη των ελληνικών προϊόντων και των Ελλήνων προμηθευτών. Ως εκ τούτου, η Lidl Hellas συνεργάζεται με περισσότερους από 1.500 προμηθευτές στην Ελλάδα, ενώ παράλληλα προωθεί ετησίως κάνοντας γνωστά σε ευρωπαϊκό επίπεδο ελληνικά προϊόντα αξίας μεγαλύτερης των 800 εκατομμυρίων Ευρώ.

Η Lidl Hellas, μέσω της συγκεκριμένης δράσης στοχεύει να συμβάλει στην προώθηση των ελληνικών προϊόντων σε ολόκληρη την Ευρώπη, εξάγοντας τα, μέσω των καταστημάτων της, στους πολίτες της Ευρώπης.

Με τον τρόπο αυτό θα συνεισφέρει στην περαιτέρω ανάπτυξη της χώρας, τονώνοντας σε μια κρίσιμη περίοδο την ελληνική οικονομία.
Σκοπός μας είναι να καταστήσουμε γνωστά τα ελληνικά προϊόντα και να μυήσουμε τους Ευρωπαίους πολίτες στη γεύση, την ποιότητα και την παράδοσή τους και να τα κάνουμε προσβάσιμα σε όλους.

H συγκεκριμένη έκθεση συνδέεται με μια μοναδική, μεγάλης κλίμακας εκστρατεία μάρκετινγκ που θα πραγματοποιηθεί σε όλη την Ευρώπη για τα ελληνικά προϊόντα αλλά και για την ίδια τη χώρα, η οποία θα επιφέρει θετικές επιπτώσεις σε τομείς όπως για παράδειγμα ο τουρισμός στην Ελλάδα.

Scroll to top