Pin It

Αμετανόητο εθνικιστή και χρυσαυγίτη παρουσίασε χθες εαυτόν στη Βουλή ο Νίκος Μιχαλολιάκος, αλλά θα το μετανιώσει. Ητανε που 'τανε λειψό, το φύραναν τα μνησίκακα συναισθήματα της φυλακής, δεν του 'μεινε στην γκλάβα μυαλό κουκούτσι και το ορμέμφυτο τον έσπρωξε να φιλήσει το χέρι του Κουκούτση. Αναγνώρισε στο πρόσωπό του τη δική του διάνοια. Παρεμπιπτόντως ο βουλευτής Μεσσηνίας του μορφώματος δεν είναι αρχιεπίσκοπος. Ασε που πλένει τα ξερά του κάθε Χριστούγεννα, Πάσχα, 21η Απριλίου, 4η Αυγούστου, άντε και την Αποκριά λόγω καρνάβαλου. Δεν ξέρω αν ο Ελληνας φίρερ ήθελε να στείλει ηχηρό μήνυμα στον Κασιδιάρη και τον Παναγιώταρο, που αν πιστέψουμε τις κακές γλώσσες εποφθαλμιούν τη θέση του, αλλά εδώ που τα λέμε η εικόνα δεν τιμά τον αρχηγό.

 

Γκαφατζής μού φαίνεται και κομμάτι γκαντέμης. Διότι όταν ξαναζωντανεύεις τον Μεσαίωνα και μάλιστα σε απευθείας μετάδοση σε εθνικό δίκτυο, αναπόφευκτα θα το εισπράξεις στην κάλπη. Τον βλέπω να καταντάει σαν τον Καρατζαφέρη. Στις ευρωεκλογές, που 'ναι χαλαρή η ψήφος, υπολόγιζε να πάρει 17% κι έπιασε με το ζόρι μονοψήφιο νούμερο. Οταν αποφυλακιστεί και ξεφτίσει το φωτοστέφανο του πολιτικά διωκόμενου υπό των αλλοφύλων ήρωα, με το οποίο εντέχνως περιβάλλει την αφεντομουτσουνάρα του, το 9,5% θα πέσει στο 4% κι αργότερα ακόμα παρακάτω. Και τότε θα τον αμφισβητεί και το τελευταίο πυρηνόπουλο.

 

Οπισθογραφεί την εξαφάνιση του δημιουργήματός του μ' αυτά που κάνει. Διότι η εκτόξευση των ποσοστών απαιτεί και λίγο life style. Η ευρωπαϊκή Ακροδεξιά το 'χει αντιληφθεί από καιρό και καταγράφει τη μία έπειτα από την άλλη τις εκλογικές νίκες. Η Αλεσάντρα Μουσολίνι, εγγονή κοτζάμ Ντούτσε, δεν δίστασε να φωτογραφηθεί ολοτσίτσιδη για το Playboy μπας και τσιμπήσει ανέλπιστα ψηφαλάκια. Αλλά και η μάνα τής Μαρίν Λεπέν, που θριάμβευσε τον Μάιο στη Γαλλία, έχει χρηματίσει playmate του γνωστού περιοδικού.

 

Στα 1987 η Πιερέτ Λεπέν είχε μόλις χωρίσει τον ηγέτη του Εθνικού Μετώπου. Ηταν 29 ετών και αποφάσισε να πικάρει τον φασίστα άντρα της, που την ήθελε για σκούπισμα, σφουγγάρισμα, μαγείρεμα και εκπλήρωση των συζυγικών καθηκόντων, ποζάροντας γυμνή ως επιμελής και ταυτοχρόνως ατακτούλα και καυτή νοικοκυρά. Την εκδικητική τρέλα της μαμάς καρπώνεται σήμερα η κόρη με τρελά ποσοστά. Ετσι γίνονται αυτές οι δουλειές, Μιχαλόλια μου. Αγος αποτελεί η επιστροφή στην πιο σκοτεινή περίοδο του Βυζαντίου και όχι το να επενδύεις στο πρότυπο μιας σύγχρονης και ακομπλεξάριστης οικογένειας. Αν δεν αφήσεις τη συμβία σου Ελένη Ζαρούλια και την Ουρανία να κοσμήσουν με τα κορμιά τους σκανδαλιστικά έντυπα δεν πρόκειται να δεις χαΐρι και προκοπή. Θα σε μπουγελώνουν βροχές και καταιγίδες ακόμα κι αν καταφύγεις στη νότια νησιωτική χώρα.

 

Μετέωρος [email protected]

 

Scroll to top