xilodarmos

09/06/14 ONLINE ΕΚΔΟΣΗ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εγκληματική δράση χρυσαυγιτών το 2011

Νέες φωτογραφίες που αποδεικνύουν αφενός την φυσική παρουσία ηγετικών στελεχών της Χρυσής Αυγής στο πογκρόμ της 12/05/2011, αφετέρου την τέλεση εγκληματικών πράξεων .
      Pin It

Το γνωστό αντιναζιστικό ιστολόγιο jailgoldendawn που έχει συλλέξει μέχρι σήμερα πλούσιο υλικό για την εγκληματική δράση της Χρυσής Αυγής ανάρτησε σήμερα «αποκαλυπτικές» φωτογραφίες από τη δράση των στελεχών της οργάνωσης στη διάρκεια των πογκρόμ εναντίον ανυποψίαστων αλλοδαπών που ακολούθησαν τη δολοφονία Καντάρη (Μάιος 2011).

 

iliopoulos

Ο Ηλιόπουλος συνομιλεί με αστυνομικούς κατά την επίθεση έξω από την Βίλα Αμαλίας.

 

kasidiaris

Ο Κασιδιάρης είχε το γενικό πρόσταγμα σε όλη τη διάρκεια της συγκέντρωσης από την αρχή μέχρι το τέλος (μέχρι δηλαδή ΚΑΙ την επιστροφή στην Γ’ Σεπτεμβρίου).

panagiotaros

Ο Παναγιώταρος εμφανίζεται με τηλεβόα να οργανώνει το μπλοκ της Χρυσής Αυγής.

«Παρόντα στο πογκρόμ ήταν τα στελέχη της οργάνωσης ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΟΣ, ΜΠΟΥΚΟΥΡΑΣ και ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ. Ο Κασιδιάρης είχε καθοδηγητικό ρόλο: κατεύθυνε τα μέλη της οργάνωσης τα οποία βρίσκονταν στην πρώτη γραμμή του πλήθους που κινήθηκε από την Γ’ Σεπτεμβρίου προς την Αθηνάς. Στην αρχή της Αθηνάς στην Ομόνοια, μέλη της Χρυσής Αυγής ταυτοποιούνται καθώς πλήθος νεαρών αντρών ξυλοφορτώνουν αφρικανό μετανάστη».

 

efsyn.gr

Scroll to top