Tsipras-Syriza-Vouli

10/06/14 ONLINE ΕΚΔΟΣΗ

ΣΥΡΙΖΑ: Ο κ. Σαμαράς υπόσχεται τη «Γη της Μνημονιακής Επαγγελίας»

Ο πρωθυπουργός συνεχίζει «να εξαπατά συνειδητά τον ελληνικό λαό και να υπερασπίζεται ανενδοίαστα τα συμφέροντα των δανειστών», υπογραμμίζει η αξιωματική αντιπολίτευση .
      Pin It

Βολές κατά του Αντώνη Σαμαρά από τον ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή την ομιλία του πρωθυπουργού στο νέο υπουργικό συμβούλιο. Όπως αναφέρει η αξιωματική αντιπολίτευση, η «νέα μέρα» που ξημερώνει για τη χώρα, σύμφωνα με τον πρωθυπουργό, «έχει την ίδια μνημονιακή συνταγή, με τα ίδια φθαρμένα και καταστροφικά υλικά». Και προσθέτει:

«Τίποτα απολύτως δεν επιβεβαιώνει τις πρωθυπουργικές εξαγγελίες για βιωσιμότητα του χρέους και έξοδο από την κρίση, οι οποίες μάλιστα λαμβάνουν χώρα την ίδια ώρα που δημοσιεύεται και η έκθεση του ΔΝΤ, η οποία προαναγγέλλει νέα μνημονιακά μέτρα, ύψους 7,7 δισ., για την επόμενη τετραετία, διαψεύδοντας κάθε κυβερνητικό ισχυρισμό περί τέλους των μνημονίων».

Ο ΣΥΡΙΖΑ καταλήγει πως ο κ. Σαμαράς «συνεχίζει να υπόσχεται τη 'Γη της Μνημονιακής Επαγγελίας’, να εξαπατά συνειδητά τον ελληνικό λαό και να υπερασπίζεται ανενδοίαστα τα συμφέροντα των δανειστών».

 

efsyn.gr

Scroll to top