dendias-xatzidakis

10/06/14 ONLINE ΕΚΔΟΣΗ

Δένδιας: Στο υπουργείο Ανάπτυξης το μεγάλο στοίχημα

Την ενίσχυση των προσπαθειών της κυβέρνησης για ανάπτυξη σημείωσε ο νέο υπουργός Ανάπτυξης Νίκος Δένδιας, ενώ ο απερχόμενος υπουργός αναφέρθηκε στην ισορροπία των κοινοβουλευτικών δυνάμεων.
      Pin It

Ως «μεγάλο στοίχημα» χαρακτήρισε την ανάπτυξη της χώρας ο νέος υπουργός Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας Νίκος Δένδιας παραλαμβάνοντας το χαρτοφυλάκιο από τον Κωστή Χατζηδάκη.

«Οι μεγάλες προσπάθειες που έγιναν τα τελευταία δύο χρόνια πρέπει να συνεχιστούν και να ενισχυθούν», πρόσθεσε ο νέος υπουργός και τόνισε ότι «μοναδική μου φιλοδοξία είναι να υπηρετήσω αυτήν τη μεγάλη προσπάθεια».

Από την πλευρά του ο τέως υπουργός αναφέρθηκε και στην ισορροπία της κοινοβουλευτικής δύναμης της συγκυβέρνησης, λέγοντας πως έγιναν όσα επέτρεπε. «Κάναμε αυτό που μας επέβαλε η συνείδησή μας, το πατριωτικό μας καθήκον και αυτό που μας επέτρεπε η ισορροπία των κοινοβουλευτικών δυνάμεων», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Ορισμένες από τις αλλαγές αυτές ενόχλησαν ορισμένες επαγγελματικές ομάδες. Ήταν όμως προς όφελος της πατρίδας και έπρεπε να τις κάνουμε», κατέληξε ο κ. Χατζηδάκης.
efsyn.gr

Scroll to top