12/06/14 ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ

τετΡΑΔΙΟ

      Pin It

Του Δημήτρη Κανελλόπουλου

www.e-tetradio.gr

 

Ράδιο-μουντιάλ

 

Στον ρυθμό του Μουντιάλ από σήμερα και τα ραδιόφωνα, ειδικά τα καθ’ ύλην αρμόδια, τα αθλητικά. Και ο «NovaΣΠΟΡ 94,6» και ο «Sentra 103,3». O δεύτερος μάλιστα από σήμερα μέχρι και το τέλος της διοργάνωσης, στις 13 Ιουλίου, εγκαθίσταται στο Athensheart Mall (Πειραιώς 180) σε ένα ειδικά διαμορφωμένο στούντιο βγάζοντας εκπομπές από εκεί. Και θα έχουν στηθεί και γιγαντοοθόνες να βλέπουν live τους αγώνες οι καλεσμένοι ακροατές τους. Το πρόγραμμά του τροποποιεί και το «Πρώτο Πρόγραμμα» της ΝΕΡΙΤ και μετατρέπεται σε… «ΕΡΑ Σπορ», με πλήθος εκπομπών, αφιερωμάτων και, φυσικά, ζωντανών μεταδόσεων των αγώνων. Σας το συνιστούμε το ραδιοφωνάκι (μας) για το Μουντιάλ. Να το προτιμήσετε. Εικόνα από την τηλεόραση με κλειστό τον ήχο και περιγραφή ραδιοφωνική.

 

Παντελής Καψής και Σίμος Κεδίκογλου

 

Πρέπει πάντως να το παραδεχτούμε. Η ΝΕΡΙΤ έγινε ΒΒC πλέον. Οι δύο αυτοί πολιτικοί ταγοί έφεραν εις πέρας την αποστολή τους, το υποσχέθηκαν και το πραγματοποίησαν. Εχουμε έναν υπερσύγχρονο δημόσιο ραδιοτηλεοπτικό φορέα πλέον με πολλούς τηλεοπτικούς σταθμούς, πολλά και διαφορετικής υφής ραδιόφωνα. Δεν ξέρουμε ποιον να διαλέξουμε, πού να πρωτοσυντονιστούμε. Τέτοια ποσότητα και, κυρίως, τέτοια ποιότητα, δεν το περιμέναμε. Ανώτεροι και του Ουίνστον Τσόρτσιλ οι Καψής-Κεδίκογλου ως πολιτικοί, παραδεχτείτε το επιτέλους. Και, ναι, δικαίως πληρώνουμε στη ΔΕΗ το ανταποδοτικό τέλος.

 

Το «Βήμα 99,5» πάει Μέγαρο

 

Καλοκαιρινό bazaar βιβλίου διοργανώνει ο ραδιοσταθμός από σήμερα έως και την Κυριακή στον Κήπο του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών. Από το πρωί μέχρι αργά το βράδυ, με βιβλία, συναυλίες αλλά και μπάλα σε γιγαντοοθόνες με απευθείας μεταδόσεις από τη Βραζιλία. Οι εκπομπές του σταθμού θα βγαίνουν ζωντανά από ειδικό στούντιο που θα στηθεί μέσα στον κήπο. Να πάτε να μιλήσετε από κοντά με τους παραγωγούς.

 

ΕΡΑ 1

 

Από χθες η αυτοδιαχειριζόμενη «Ελληνική Ραδιοφωνία» του ertopen.com βγαίνει και στα αθηναϊκά FM. Στους 91,8. Συντονιστείτε, μας χρειάζονται, μας έχουν ανάγκη.

 

Οι αστάθμιστες αναφορές της προηγούμενης εβδομάδας

 

1) Real: 196

2) Μελωδία: 134

3) DeeJay: 122

4) Ρυθμός: 111

5) ΣΚΑΪ: 107

6) Δίεση: 106

7) Kiss: 92

8) NovaΣΠΟΡ FM: 92

9) Red: 92

10) Derti: 90

 

 

 

Scroll to top