16/06/14 ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ

Απόνερα …εντός συνόρων

      Pin It

Τελευταίο αντίο…

 

Σήμερα στις 4 μ.μ. από τον Ιερό Ναό Αγίων Θεοδώρων, στο Α' Νεκροταφείο Αθηνών, θα γίνει η κηδεία του Αρη Σταθάκη, που έφυγε από τη ζωή την Παρασκευή, σε ηλικία 71 ετών. Ξεκίνησε την καριέρα του το 1968 ως συντάκτης αυτοκινήτου στο περιοδικό «Auto Εξπρές». Το 1970 εργάστηκε ως συντάκτης και υπεύθυνος εξωτερικών ειδήσεων στην εφημερίδα «Απογευματινή» και το 1972 εξέδωσε το περιοδικό αυτοκινήτου «Πίστες και Δρόμοι». Στη συνέχεια εργάστηκε στα περιοδικά «4 Τροχοί», «Car & Drive» και το 1984 ανέλαβε την αρχισυνταξία του περιοδικού «Τα Νέα της ΕΛΠΑ». Επίσης συνεργάστηκε, επί σειρά ετών, σε τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές εκπομπές, με την ΕΤ1 και τον ΑΝΤ1, ενώ το 1992 πήρε το Βραβείο Δημοσιογραφίας για την προσφορά του στην ελληνική κοινωνία, με το σκεπτικό ότι έμαθε τους Ελληνες να φορούν ζώνες ασφαλείας και κράνη. Εξελέγη βουλευτής Β’ Αθηνών με τη Νέα Δημοκρατία το 2004 και το 2007.

 

!Χρειάστηκε να φτάσει Ιούνιος, να απομακρυνθεί ο πρώτος διευθύνων σύμβουλος και η νέα διοίκηση της ΝΕΡΙΤ να αναθέσει σε δικηγόρο «τον σχεδιασμό και την κατάρτιση επιχειρησιακού σχεδίου της ΝΕΡΙΤ Α.Ε.». Πάλι καλά…

ΣΩ.ΜΑ

 

Νέα μέτρα και κόντρες

 

Στο νέο υπουργικό συμβούλιο, τα καινούργια πρόσωπα και τους ρόλους εστιάζει απόψε ο Νίκος Χατζηνικολάου στην εκπομπή του «Στον Ενικό» στο STAR (23.30). Οι αντιδράσεις, οι γκρίνιες, οι ισορροπίες, οι κόντρες κυβέρνησης – αντιπολίτευσης για την οικονομία και τα νέα μέτρα είναι ορισμένα από τα θέματα που θα συζητηθούν, όπως και όσα συμβαίνουν στις αγορές και το ΔΝΤ αλλά και το τι προβλέπουν οι Ευρωπαίοι για το χρηματοδοτικό κενό. Η εκπομπή δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες του διαδικτύου, χρησιμοποιώντας τις ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης (social media), να συμμετάσχουν σε πραγματικό χρόνο.

Φεστιβάλ για Τρίτο

 

Από σήμερα το βράδυ το Τρίτο Πρόγραμμα συναντά τα μεγάλα Μουσικά Φεστιβάλ του καλοκαιριού και αρχίζει τις απευθείας ραδιοφωνικές μεταδόσεις. Μεγάλες ορχήστρες και ερμηνευτές, κορυφαίοι μαέστροι από τις γνωστές αίθουσες όλης της Ευρώπης θα ακούγονται καθημερινά στο Τρίτο Πρόγραμμα μέσω, φυσικά, της EBU. Ολη την εβδομάδα, στις 9 ακριβώς, ξεκίνημα απόψε με τις εκδηλώσεις Interlaken Classics από την Ελβετία, με την Ορχήστρα του Φεστιβάλ Ζαχάρ Μπρον (υπό τη διεύθυνση του ίδιου του Ρώσου βιολονίστα και καθηγητή) να ερμηνεύει τη Μικρή Νυχτερινή Μουσική και το Τρίτο Κοντσέρτο για βιολί Κ.216 του Β.Α.Μότσαρτ, 2 κοντσέρτα για βιολί, τσέλο, έγχορδα και μπάσο κοντίνουο (RV 546 και RV547) του Αντόνιο Βιβάλντι και το 1ο Κοντσέρτο για τσέλο του Γιόζεφ Χάιντν. Παρουσιάζει η Αλεξάνδρα Γιαλίνη.

 

! Αλήθεια, εκεί στη ΝΕΡΙΤ έχουν πάρει χαμπάρι ότι εδώ και μέρες όταν μπαίνεις στην εταιρική σελίδα της και κλικάρεις τη «Διαύγεια» βγάζει «503 Service Temporarily Unavailable»;

 

Scroll to top