18/06/14 ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ

Εκανε φόνο-θυσία στον Σατανά

      Pin It

Ενας 22χρονος με έντονα ψυχοκοινωνικά προβλήματα, που πίστευε ότι θα τα αντιμετώπιζε μέσω της λατρείας στον Σατανά, ήταν ο δράστης της άγριας δολοφονίας άστεγης που έγινε ανήμερα του Πάσχα στη Γλυφάδα.

 

Διαβάζοντας για τον σατανισμό από 14 ετών, όταν, όπως είπε στους αστυνομικούς, άρχισε να νιώθει ότι δεν τον ικανοποιεί ο χριστιανισμός, τα ξημερώματα της Κυριακής 20 Απριλίου αναζητούσε στους δρόμους της περιοχής κάποιον ή κάποια για να σκοτώσει πιστεύοντας ότι θα κέρδιζε την εύνοια του Σατανά. Μάλιστα όπως ομολόγησε, σχεδίαζε να κάνει κι άλλη θυσία στις 21 Ιουνίου, στο θερινό ηλιοστάσιο. Προχθές το απόγευμα οι αστυνομικοί τον συνέλαβαν έξω από το σπίτι του στην οδό Ξάνθου στη Γλυφάδα.

 

Η δολοφονία της άτυχης 41χρονης άστεγης είχε αποκαλυφθεί το μεσημέρι της Κυριακής του Πάσχα όταν περιπατητής εντόπισε το άψυχο σώμα της, δίπλα από την εκκλησία των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στην πλατεία Βάσως Κατράκη στη Γλυφάδα. Η γυναίκα είχε βρεθεί με πολτοποιημένο κεφάλι από χτύπημα με πέτρα. Στο παγκάκι ήταν γραμμένα με αίμα ο αριθμός «666» σε κάθετη διάταξη, ένας «ανάποδος» σταυρός και ένα σχήμα που έμοιαζε με τον διάβολο.

 

Σε κάδο σκουπιδιών διπλανής οδού οι αστυνομικοί βρήκαν εκείνη την ημέρα μία σακούλα σκουπιδιών με διεύθυνση καταστήματος της περιοχής που είχε πάνω της ίχνη αίματος και μέσα, εκτός των άλλων, υπήρχε και μια πέτρα με αίμα. Οι αστυνομικοί στράφηκαν για την ανεύρεση του δράστη στη γύρω περιοχή.

 

Ετσι, όταν λίγες ημέρες μετά τη δολοφονία εντόπισαν ανάρτηση στο facebook, όπου ο χρήστης ανέφερε ότι εκείνος ήταν που σκότωσε τη γυναίκα ως θυσία στον Σατανά, εντόπισαν την ηλεκτρονική διεύθυνση του δράστη παρότι είχε δηλώσει ένα ψεύτικο όνομα, ενώ στα χέρια τους είχαν ένα αποτύπωμα πάνω στη ματωμένη σακούλα και το αίμα του δράστη στο παγκάκι.

 

Μάνος Τσαλδάρης

 

Scroll to top