22/06/14 ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ

Απόνερα… εντός συνόρων

      Pin It

Ατμόσφαιρα υποκόσμου

 

Σεβαστά και απαραβίαστα χαρακτηρίζει το διοικητικό συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ τα ανθρώπινα δικαιώματα κάθε πολίτη και την ιδιωτική ζωή του. «Φαινόμενα χυδαιότητας -επισημαίνει σε ανακοίνωσή του- που βλέπουν το φως της δημοσιότητας το τελευταίο διάστημα αποκρούονται και καταδικάζονται από τον Κώδικα Δημοσιογραφικής Δεοντολογίας. Στο πλαίσιο αυτό είναι απόλυτα καταδικαστέα η περίπτωση του “zougla.gr” με αναφορά-προβολή σε περίεργα βίντεο και σχόλια, που δυστυχώς αναπαράγονται και από άλλα Μέσα, με προφανή τη σκοπιμότητα του πολιτικού εκβιασμού. Η κατάπτυστη αυτή τακτική, που προωθεί ατμόσφαιρα υποκόσμου, θα αντιμετωπιστεί ανάλογα. Το Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό Συμβούλιο, που ήδη εξετάζει προηγούμενη ανάλογη περίπτωση, καλείται και πάλι να επιληφθεί».

 

 Και στίβος στη ΝΕΡΙΤ

 

Μπορεί το Μουντιάλ της Βραζιλίας να έχει ανάψει για τα καλά στα κανάλια της ΝΕΡΙΤ, αλλά ο νέος δημόσιος ραδιοτηλεοπτικός φορέας θα φιλοξενήσει αυτό το Σαββατοκύριακο και στίβο. Πρόκειται για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου Ομάδων -γνωστό στο παρελθόν ως Ευρωπαϊκό Κύπελλο Bruno Zauli– που θα μεταδώσει το N Sports σήμερα και αύριο από τις 16.00 μέχρι τις 18.00. Οι 12 καλύτερες εθνικές ομάδες της γηραιάς ηπείρου διεκδικούν στο Μπράουνσβαϊγκ τον τίτλο της πρωταθλήτριας Ευρώπης. Σπουδαίοι πρωταθλητές και ολυμπιονίκες από τις παραδοσιακές ευρωπαϊκές δυνάμεις του στίβου ρίχνονται στη «μάχη» για την ομαδική επικράτηση της χώρας τους.

 

 Φόρμουλα από τον ALPHA

 

Τα μονοθέσια παίρνουν και πάλι θέση εκκίνησης αυτήν την Κυριακή (22/6) στην ιστορική διαδρομή του Σπίλμπεργκ. Ο ALPHA θα μεταδώσει απευθείας το γκραν πρι της Φόρμουλα 1 στην Αυστρία, που ξεκινάει στις 15.00. Η νίκη του Ρικιάρντο στο Μόντρεαλ προκάλεσε προβλήματα τόσο στη Mercedes όσο και στην ίδια τη Red Bull. Η γερμανική ομάδα θεωρεί αποτυχία της το γεγονός ότι δεν στέφθηκε νικήτρια και ο Φέτελ, από την άλλη, βάζει τα δυνατά του για να διασκεδάσει τις εντυπώσεις, τώρα ειδικά που το γκραν πρι διεξάγεται στην Αυστρία. Το κανάλι της Κάντζας πάντως θα μας βάλει νωρίτερα (14.10) στον ρυθμό με τον Τάκη Πουρναράκη στην παρουσίαση της εκπομπής F1 Countdown, με τα καλύτερα στιγμιότυπα των κατατακτήριων δοκιμών, αλλά και θέματα για τη F1 και το αυτοκίνητο. Ο Φερνάντο Αλόνσο παραχωρεί μια ενδιαφέρουσα συνέντευξη, ενώ οι Φέτελ και Ρικιάρντο μάς ξεναγούν στο σπίτι των Ταύρων. Στο Red Bull Ring θα βρίσκεται ο Πάνος Σεϊτανίδης, για απευθείας ανταπόκριση και ρεπορτάζ πριν από την εκκίνηση, ενώ μαζί με τους Νίκος Κατσαρό και Τάκη Τρακουσέλλη θα κάνουν και τον σχολιασμό του γκραν πρι.

; Οταν κάποιοι έχουν κάνει τον εκβιασμό επάγγελμα, χρόνια τώρα, θεσμικά δεν κουνιέται φύλλο, με ελάχιστες εξαιρέσεις, και δυστυχώς ως πολίτες έχουμε «εξασκηθεί» στο να μας «γαργαλούν το χαμηλό υπογάστριο», αναμενόμενο είναι να ευδοκιμεί το είδος. Τώρα υπήρξε μια θαρραλέα αντίδραση. Θα υπάρξει άραγε και η ανάλογη συνέχεια;

 

ΣΩ.ΜΑ

 

 *ΥΓ.: Το ΖΑΠ ΖΑΠ απουσιάζει εκτάκτως αλλά θα επιστρέψει δριμύτερο κανονικά την Τρίτη…

 

Scroll to top