aek-nea-filadelfeia

23/06/14 ONLINE ΕΚΔΟΣΗ

ΕΛΛΑΔΑ

Αναβλήθηκε το δημ. συμβούλιο για το νέο γήπεδο της ΑΕΚ

Δεν υπήρχε απαρτία και έτσι αναβλήθηκε το δημοτικό συμβούλιο Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας που ήταν προγραμματισμένο σήμερα. Προπηλακίστηκε ο νεοεκλεγείς δήμαρχος, Άρης Βασιλόπουλος από «αγανακτισμένους» πολίτες .
      Pin It

Το προγραμματισμένο για σήμερα δημοτικό συμβούλιο Φιλαδελφείας-Χαλκηδόνας αναβλήθηκε καθώς δεν συμπληρώθηκε η απαιτούμενη απαρτία. Στο συμβούλιο ήταν προγραμματισμένη η συζήτηση για το νέο Ρυθμιστικό Σχέδιο Αθήνας και το γήπεδο της ΑΕΚ.

Μετά τα επεισόδια της Παρασκευής, η αστυνομία είχε ισχυρή παρουσία στο χώρο διεξαγωγής του Δ.Σ., με το φόβο της επανάληψης αυτών.

Κατά την αναχώρησή του από το δημοτικό συμβούλιο, ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Άρης Βασιλόπουλος, προπηλακίστηκε από «αγανακτισμένους» που τάσσονται υπέρ της κατασκευής του γηπέδου, σύμφωνα με τις αρχικές εξαγγελίες του ισχυρού άνδρα της Ένωσης.

Για αύριο Τρίτη, ο δήμαρχος Νέας Ιωνίας Ηρακλής Γκότσης και ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας Άρης Βασιλόπουλος, καλούν όλους τους φορείς, τις συλλογικότητες και τους πολίτες των δύο πόλεων στο Παγκόσμιο Πολιτιστικό Ίδρυμα Ελληνισμού της Διασποράς (Δεκελείας 154 & Ατταλείας – Νέα Φιλαδέλφεια) στις 19.00, σε ανοιχτή συζήτηση με θέμα το νέο Ρυθμιστικό και την ανάγκη προστασίας του δάσους.

Σχετικό θέμα: Επιβάλλουν… μούγκα στη «Στρούγκα»

efsyn.gr

Scroll to top