24/06/14 ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ

Χιλιάδες Μάρτυρες του Ιεχωβά στο ΟΑΚΑ

Ξεκινά την Παρασκευή η τριήμερη Διεθνής Συνέλευση των Μαρτύρων του Ιεχωβά.
      Pin It

Περισσότεροι από 40.000 άνθρωποι από όλη την Ελλάδα και από άλλες 50 χώρες αναμένεται να πάρουν μέρος στην τριήμερη Διεθνή Συνέλευση των Μαρτύρων του Ιεχωβά, που ξεκινά την Παρασκευή στο Ολυμπιακό Στάδιο. Χτες, περισσότεροι από 3.000 εθελοντές καθάρισαν τον χώρο του σταδίου, ώστε να είναι έτοιμος για τη μεγάλη συνέλευση.

 

Από σήμερα μέχρι και την Πέμπτη αναμένονται στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» οι πρώτες αφίξεις των εκπροσώπων που θα πάρουν μέρος στη διεθνή συνέλευση. Θα τακτοποιηθούν σε περισσότερα από 150 ξενοδοχεία της Αττικής και -για όσους δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα- θα φιλοξενηθούν σε περισσότερα από 600 σπίτια και καταλύματα πιστών.

 

Εχουν προγραμματιστεί εκατοντάδες περιηγήσεις σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους και βραδινές ψυχαγωγικές εκδηλώσεις με φαγητό και ζωντανή μουσική στις εκκλησίες των ΜτΙ της Αττικής. Θα υπάρχουν επίσης διαθέσιμοι εθελοντές όλο το 24ωρο για την αντιμετώπιση προβλημάτων υγείας και για την ασφαλή διαμονή των επισκεπτών.

 

Πρόκειται για μια από τις διεθνείς συνελεύσεις των ΜτΙ που -εκτός από την Ελλάδα- θα διοργανωθούν μέχρι τις αρχές του 2015 στην Αγγλία, την Αυστραλία, τη Γερμανία, την Ελλάδα, τη Ζιμπάμπουε, τον Ισημερινό, το Μεξικό, τη Νότια Κορέα, και φυσικά τις ΗΠΑ, σε μεγάλα στάδια δέκα πολιτειών.

 

Στην Αθήνα, η συνέλευση ξεκινά και τις τρεις μέρες στις 9.20 και τελειώνει στις 4.55 το απόγευμα την Παρασκευή και το Σάββατο και στις 3.50 την Κυριακή. Η είσοδος είναι δωρεάν και η συνέλευση είναι ανοιχτή σε όλους. Το πρωί του Σαββάτου θα πραγματοποιηθεί βάπτιση των υποψήφιων νέων μελών.

 

Scroll to top